06 / 07 / 2024

iskenderun belediyesi metruk bina yıkımı

iskenderun belediyesi metruk bina yıkımı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada İskenderun’da çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binaların yıkımına devam edildiğini söyledi.

İskenderun Esentepe'deki metruk binalar yıkılıyor!

İskenderun Belediyesi'ne bağlı ekipler her gün bölge taramaları ve vatandaş şikâyetlerini değerlendirip, yasal zemin çerçevesinde metruk yapıların tespitini gerçekleştiriyor

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından, tehlikeye neden olan metruk bina bırakmamak amacıyla gerçekleşen yıkım çalışmalarına devam ediyor.

İnegöl'deki metruk 2 bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından uzun zamandır metruk şekilde bulunan 2 binanın yıkımı gerçekleşti.

Osmangazi Çirişhane'deki metruk bina yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Çirişhane Mahallesi’nde güvenlik açısından tehlike oluşturan metruk binayı yıktı.

Osmangazi'de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa'da metruk binaların yıkımına devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde bulunan metruk yapının yıkımını tamamlandı.

Elbistan'daki 250 metruk binanın 180’i yıkıldı!

Kahramanmaraş Elbistan'da 250 metruk binanın 180’i belediye ekiplerince yıkıldı. Konuyla ilgili Elbistan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Osmangazi'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi'nde tehlike taşıyan metruk binaları tek tek yıkıyor.

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Arnavutköy Belediyesi ilçede bulundan metruk yapıları, kontrollü bir biçimde yıkmaya başladı.

Gemlik'te metruk 3 bina yıkıldı!

Gemlik Belediyesi ilçede bulunan ve tehlike oluşturan metruk binaları yıkarak, çalışmalarına devam ediyor.

Kartal'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi ekipleri Yunus Mahallesi'nde daha önce yangında hasar gören 2 katlı metruk binanın yıkımı gerçekleştirdi...

iskenderun belediyesi metruk bina yıkımı Haberi

iskenderun belediyesi metruk bina yıkımı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kentte çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binaların yıkımına devam edildiğini söyledi. İskenderun Belediyesi'nde yer alan habere göre, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bekbele mahallesinde tehlike arz eden metruk bir binanın yıkım işlemini yaptı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı konuyla ilgili olarak, “Bazı mahallelerde sahipleri tarafından terk edilmiş, içerisinde kimsenin oturmadığı, bakımsızlıktan yıkılmaya yüz tutmuş pek çok bina bulunuyor. Dolayısıyla, insanlarımızın yaşadığı bölgelerde yıkılma tehlikesi bulunduğu için, can ve mal güvenliği açısından ciddi tehlike arz ediyor. Boş oldukları için bazı kişiler tarafından kötü maksatlarla için kullanılabiliyor. İskenderun Belediyesi olarak bu tür binaları yıkıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Tosyalı,”Bu mahallelerde yaşayan aileler kendileri ve çocukları için haklı olarak endişe etmeye başlıyor. Farklı mahallelerde bulunan bu metruk yapılara da belirlediğimiz...