05 / 05 / 2024

iskenderun belediyesi muhtar evleri

iskenderun belediyesi muhtar evleri

İskenderun Belediyesi ilçe genelinde muhtarların daha iyi şartlarda mahalle sakinlerine hizmet verebilmesi amacıyla başlattığı muhtar evi çalışmasının birinci etabını tamamladı.

Kepez'de anahtar teslimi muhtar evi!

Antalya Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi inşa ediyor..

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

İskenderun Belediyesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İskenderun Belediyesi, 2 Mahallesi'deki 3 gayrimenkulünü ihale ile satıyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

İskenderun Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İskenderun Belediyesi,  Sarıseki İmar ile Karayılan İmar Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mart'ta gerçekleşecek..

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye Belediyesi'nin Orta Yılmaz Mahallesi’nde hayata geçirdiği Muhtar Evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

İskenderun Belediyesi'nden yeni parklar!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada” Kentin farklı birçok noktasında yeni parklar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan her mahalleye yeni ve modern parklar yapmaya devam edeceğiz." dedi

İskenderun Belediyesi'nden acele kamulaştırma kararı!

Hatay İskenderun'da bulunan bazı taşınmazların İskenderun Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İskenderun Belediyesi bugün toplanıyor!

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 19.10.2016 Çarşamba günü (Bugün) Saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Başkanlığında toplanacak.

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

İskenderun Belediyesi'nden vergi uyarısı!

İskenderun Belediyesi, yürürlüğe giren bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı kanun çerçevesinde vergi ve borçların yeniden yapılandırılması için başvuruları almaya devam ediyor.

İskenderun Belediyesi Yüzme Havuzu hizmete açılıyor!

İskenderun Belediyesi yüzme havuzu vatandaşların hizmetine açılıyor. Sarıseki’deki sosyal tesisleri içerisinde bulunan yüzme havuzu 10 Eylül Cumartesi günü halkın hizmetine açılacak.

Tuşba Belediyesi yeni yollar açmaya devam ediyor!

Altıntepe Mahallesinde çalışmaları başlatan Tuşba Belediyesi, mahalle muhtarı ile birlikte yolları işgal eden bina, bahçe duvarı yıkım çalışmalarını yürütüyor.

iskenderun belediyesi muhtar evleri Haberi

iskenderun belediyesi muhtar evleri


İskenderun Belediyesi ilçe genelinde muhtarların daha iyi şartlarda mahalle sakinlerine hizmet verebilmesi amacıyla başlattığı muhtar evi çalışmasının birinci etabını tamamladı. Yaptığı sosyal hizmetlerle dikkatleri çeken İskenderun Belediyesi, 2015 yılında yapımına başlanan 16 adet muhtar evini muhtarlara teslim etti.30 metrekare alan üzerine inşa edilen muhtar evleri, modern görünümü ve kullanım özelliğiyle İskenderun halkına hizmet vermeye başladı. Mahalle sakinlerinin ulaşımının kolay olduğu merkezi yerlerde inşa edilen muhtar evlerinde muhtar odası, bekleme odası, mutfak, lavabo bulunuyor. Bahçe düzenlemesi de belediye ekipleri tarafından yapılan muhtar evlerinin bayrak direkleri ve tabelalarının montajını da belediye karşılıyor. Yeni modernize edilen muhtar evlerinden vatandaşların da, muhtarlarında memnun olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “bundan böyle vatandaşlarımız muhtarlıkla olan işlerini yaptırmak üzere muhtarını aramak zorunda kalmayacak. İskenderun’lulara...