04 / 05 / 2024

İskenderun dönüşümü

İskenderun dönüşümü

İskenderun'da kentin 6 mahallesindeki 77 hektarda yapılacak kentsel dönüşüm projesinde bilinmeyenler ve soru işaretleri sürürken, hak sahipleriyle görüşme başlatan Ankara İmar A.Ş. yetkilileri, protokollere imza atmaya başlandığını duyurdu.

Kentsel dönüşümü durduran o karar 5 mahalleyi mezara çevirdi!

Devlet, İskenderun'da 5 mahallenin dönüşümü için iki defa karar almış, hem seçim çalışmalarında kentsel dönüşüme hayır kampanyası düzenleyen CHP teşkilatları, hem de kurulan derneklerin itirazlarıyla Danıştay kararı iptal etmişti. Kentsel dönüşüm durduran o karar 5 mahalleyi mezara çevirdi...

İskenderun Belediyesi ile İş Bankası arasında dönüşüm protokolü!

İskenderun Belediyesi ile İş Bankası arasında Kentsel Dönüşüm Projesi Kredi Protokolü imzalandı. İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, imzalanan protokolün hak sahiplerine uygun kredi koşulları ve kira desteği sağlayacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm amacına uygun yapılmalı!

Ülkemizde binaların güveniriliği sorunu bulunduğunu belirten İskenderun´da görev yapan inşaat mühendisi Mazlum Uzungeliş, bu yolla başlatılan 'kentsel dönüşüm' uygulamasının, 'rantsal dönüşüme' dönüştüğünü söyledi.

İskenderun'daki dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verildi!

İskenderun'da yapılacak kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili vatandaşlara bilgi veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, muhtarların ve halkın güvenoyunu aldı

Kentsel dönüşüm tapusuz vatandaşlarımız için dönüm noktasıdır!

Hazırlanan imar planlarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanarak projelendirme çalışmalarına başlanacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Kentsel dönüşümün tapusuz vatandaşlarımız için dönüm noktasıdır.

Kentsel dönüşüm tapusuz vatandaşlar için dönüm noktası!

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentsel dönüşümün tapusuz vatandaşlarımız için dönüm noktasıdır diyerek bu fırsatın kaçmaması gerektiğini söyledi.

İskenderun'da kentsel dönüşüm endişesi!

MHP grubu İskenderun kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çekinceleri olduğunu, Karayolları alanı ile ilgili proje konusunda da çekince taşıdıklarını belirtti.

İskenderun'da gerçekleşecek kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

İskenderun'da kentin 6 mahallesindeki 77 hektarda yapılacak kentsel dönüşüm projesinde bilinmeyenler ve soru işaretleri sürürken, hak sahipleriyle görüşme başlatan Ankara İmar A.Ş. yetkilileri, protokollere imza atmaya başlandığını duyurdu.

İskenderun'da kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

İskenderun Belediyesi bünyesinde hazırlanan 77 hektarlık Türkiye'nin 2.Büyük Projesinin hayata geçirilmesi için kentsel dönüşüm projesine destek veren hak sahipleri sözleşmelere imza atmaya hızla devam ediyorlar.

Türkiye'nin en büyük 2. kentsel dönüşümü nerede olacak?

Türkiye'nin en büyük ikinci kentsel dönüşüm projesinin uygulanacağı İskenderun, bambaşka bir kimliğe kavuşacak. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Dünya kenti olacağız" dedi

Kentsel dönüşüm İskenderun'a yeni bir çehre kazandıracak!

Kentsel dönüşüm ile ilgili kendisine çok sorular yöneltildiğini belirten Hatay milletvekili Mehmet Alğan, kendi seçim bölgesi İskenderun'daki kentsel dönüşümü takibe aldı.

İskenderun'daki kentsel dönüşüm şehrin kaderini değiştirecek!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehrin kaderini değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin hayata geçirileceğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğinde onaylanan Kentsel Dönüşüm ile şehrin imarı yeniden inşa edilecek.

Türkiye'nin ikinci büyük dönüşümü İskenderun'da olacak!

Kentsel dönüşümde Türkiye'nin 2'nci büyük projesi İskenderun'da gerçekleşiyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil., şehrin kaderini değiştirecek kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirileceğini açıkladı.

İskenderun dönüşümü Haberi

İskenderun dönüşümü

İskenderun Belediyesi tarafından kentin 6 mahallesindeki 77 hektarda yapılacak kentsel dönüşüm projesinde bilinmeyenler ve soru işaretleri sürürken, hak sahipleriyle görüşme başlatan Ankara İmar A.Ş. yetkilileri, protokollere imza atmaya başlandığını duyurdu. sözleşmeleri halka duyuran firma, gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bırakıyor. İskenderun Belediyesinden yaphılan açıklamaya göre, kentsel dönüşüm projesine destek veren vatandaşlardan birkaçı ilk sözleşmeler için imzalar atıldı.Etap proje, Meydan ve Cumhuriyet Mahallesi ve 2. Etap proje Pınarbaşı, Numune, Esentepe Mahallesinde yapılacak. 


Ses...