05 / 05 / 2024

İskenderun Eski Hal Pazarı düzenleme çalışmaları

İskenderun Eski Hal Pazarı düzenleme çalışmaları

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyerek hizmetlerin hızlı bir şekilde vatandaşa ulaşmasına özen gösteriyor.

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

İnegöl'deki eski hal binası yıkılacak!

İnegöl Belediyesi, Kurşunlu Mahallesi’ndeki eski hal binası yıkma kararı aldı.

Bilecik Vezirhan'a 18 dairelik TOKİ geliyor!

Bilecik’in Vezirhan Beldesi’nde 18 dairelik toplu konut projesi hayata geçiyor. Vezirhan Beldesi İstasyon Mahallesi Gölpazarı Caddesi eski hal binası arsasına yapılması planlanan konut projesi için çalışmalar başladı.

İskenderun Eski Hal Pazarı'nda düzenleme çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyerek hizmetlerin hızlı bir şekilde vatandaşa ulaşmasına özen gösteriyor.

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu Kavşağı hazır!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Yeni Atatürk Stadyumu çevresini yoğun mesai harcayarak oynanacak Yeni Malatyaspor maçına yetiştirdi. Yapılan peyzaj çalışmaları sonunda Yeni Stadyum çevresi estetik bir hal aldı.

Anıtkabir’e yapılan halı saha için suç duyurusu!

Anıtkabir’e çocuk parkından sonra halı saha yapıldığını ortaya çıkaran Mimarlar Odası Ankara Şubesi suç duyurusunda bulundu. Eski Anıtkabir Komutanı, halı sahanın yerinin anıt bloku içerisinde olmadığını savundu

Pierre Cardin Halı, Eskişehir'deki en büyük mağazasını açıyor!

Eskişehir'e bir dünya markası daha kazandırıldı. Pierre Cardin Halı, geniş ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan mağazasını Yunus Emre Caddesi'nde düzenlenen görkemli törenle açtı.

Kocaeli'deki eski hal binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı'nda eski hal binaları ile Mimar Sinan Köprüsü’nde bulunan monte haldeki kullanılmış metal malzemelerin, muhtelif metal binaların yıkım ve enkazın taşınması karşılığında satılması ihalesi yapıldı.

İskenderun Eski Hal Pazarı düzenleme çalışmaları Haberi

İskenderun Eski Hal Pazarı düzenleme çalışmaları


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyerek hizmetlerin hızlı bir şekilde vatandaşa ulaşmasına özen gösteriyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde sürdürülen çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Havuzlu çarşıda devam eden düzenleme ve yenileme çalışmalarını ve eski hal pazarı civarında yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil,” Birimlerimiz hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Havuzlu çarşıda parke döşeme çalışmaları bitmek üzere, aydınlatma direkleri dikiliyor, çiçeklendirme peyzaj çalışmaları ardından gelecek. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.


ESKİ HAL PAZARI CİVARINDA DÜZENLEME


Eski hal...