05 / 05 / 2024

İskenderun Havuzlu Çarşı düzenleme

İskenderun Havuzlu Çarşı düzenleme

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşıya yeni düzenleme yapacaklarını belirtti. Dingil, "Hizmetlerimiz devam edecek.” dedi

Hadise Kemer Country’den havuzlu villa alacak!

Oyuncu Kaan Yıldırım’la evliliğe hazırlanan Hadise’nin yeni adresi belli oldu. Ünlü şarkıcı, emlakçılara ‘Kemer Country’de havuzlu bir villa arıyorum’ mesajını verdi.

İskenderun'un çarşıları modernleşiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’daki çarşıları modern hale getirmek için yoğun bir gayret gösterdiklerini belirtti.

İskenderun Havuzlu Çarşı'da çalışmalar son aşamada!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan çalışmaları inceleyerek Fen İşleri ekiplerinden bilgiler aldı.

Havuzlu Çarşı projesi İskenderun'un kalbi olacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehir merkezini daha modern hale getireceklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, doktorlar caddesinde ve havuzlu çarşıda devam eden çalışmaları bölgedeki esnaflarla birlikte inceledi.

Havuzlu Çarşı projesi İskenderun'a prestij katacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşının yapılacak olan düzenleme ve iyileştirme çalışmaları ile modern ve daha güzel hale geleceğini belirtti.

İskenderun Havuzlu Çarşı'ya yeni düzenleme!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşıya yeni düzenleme yapacaklarını belirtti. Dingil, "Hizmetlerimiz devam edecek.” dedi

İskenderun'da park alanları incelendi!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçedeki park alanlarında inceleme yaptı daha sonra Havuzlu Çarşı arkasında yapılmakta olan park alanındaki çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Selçuk'tan bilgi aldı.

Nurlupınar'a imar planı sözü!

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Semih Balaban ile Kuyumcular Çarşısı ve Havuzlu Çarşı' da vatandaşlarla bir araya geldi.

İskenderun'un içme suyu sorununu çözecek arıtma tesisi Mart sonunda açılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Sadullah Ergin, Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Azganlık beldesinde yapımı devam eden içme suyu arıtma tesislerinde incelemelerde bulundu...

EMK Treyler ARÜSDER Fuarı'nda yeni araçlarını sergileyecek!

Üstyapı sektörünün lider markalarından EMK Treyler, Türkiye'de ilk kez üretilen yeni nesil koyteyner taşıyıcı ile 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed'ten oluşan özel araçlarını ARÜSDER 2013'te sergiliyor...

İskenderun İçme Suyu Arıtma Tesisi planlanan tarihte tamamlanamadı!

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Aslantaş Barajı'ndan gelecek suyu arıtacak İskenderun İçme Suyu Arıtma Tesisi inşaatı, planlanan tarihin üzerinden aylar geçmesine rağmen halen tamamlanamadı. Tesisin yapımını üstlenen yüklenici firma, çalışmayı bıraktı.

Hülya Avşar Yavuz Bingöl'e Ayvalık'taki yazlığını sattı!

Hülya Avşar, Balıkesir'in Ayvalık Sarıkmsaklı'daki 450 metrekare, havuzlu yazlık evini, türkücü Yavuz Bingöl'e sattı

Hande Suher'i İnsanlar Anıldıkça Yaşar" adlı kitabı yayımlandı

"Kamu Yararı"nı Öncelikli Gören Bir Yaşam Öyküsü - İnsanlar Anıldıkça Yaşar" adlı kitap yayınlandı

İskenderun Havuzlu Çarşı düzenleme Haberi

İskenderun Havuzlu Çarşı düzenleme


Havuzlu çarşı esnafı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Başkan Seyfi Dingil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar esnafın yanında olmayı sürdürüyoruz. Esnaflar bir şehir lokomotifleridir. Kentin en işlek ve vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı bu bölgede yeni bir düzenleme ve yenileme çalışması yapılarak çevresi ile uyumlu ve daha güzel daha nezih bir hale getirilecek” dedi.


KOORDİNELİ BİR PROJE YAPILACAK


Bölgede bulunan esnafların bu konuda düşüncelerini aldıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Bunun için esnaf arkadaşlarla bir görüşme yaptık. Dayanışma, koordine ve işbirliği sonucu, ortaya herkesin memnun kalacağı bir projeyi hayata geçireceğiz. Biz her zaman ortak akıl ile sorunların çözülebileceğini ifade ediyoruz. Daha öncede Doktorlar caddesini aynı şekilde daha modern bir hale getirdik. Hizmetlerimiz...