17 / 05 / 2024

iskenderun pazar projeleri

iskenderun pazar projeleri

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Orhantepeye çok amaçlı semt pazarının yapılmakta olduğunu belirtti.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Türk inşaatçılar Venezuela pazarına girecek!

Türk müteahhitleri Venezuela pazarına girmeye hazırlanıyor. Türkler, konut açığı olduğu belirtilen ülkede konut projeleri ve metro yatırımı yapacak.

Ödemiş Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu!

Ödemiş Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu. Proje 8 ay içerisinde tamamlanacak.

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı 23-27 Mayıs'ta!

40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un Konuk Ülke ve Hedef Pazar Projeleri açıklandı. ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türk yapı sektörüne dair görüşlerini sundu.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

İskenderun'a dört yeni semt pazarı inşa ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

Suruç Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Suruç'a yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

İskenderun Balık Semt Pazarı açıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamadaİskenderun belediyesi balık semt pazarının İskenderun halkının hizmetine girdiğini belirtti.

İskenderun Orhan Tepe'ye çok amaçlı pazar geliyor!

İskenderun Belediyesi tarafından Orhan Tepe Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Başlak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldılar.

Şanlıurfa Halfeti Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Halfeti'ye yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

iskenderun pazar projeleri Haberi

iskenderun pazar projeleri


İskenderun Belediye   Başkanı Seyfi Dingil, Orhantepeye çok amaçlı semt pazarının yapılmakta olduğunu belirtti. Başkan Seyfi Dingil, çok amaçlı semt pazarının yapım işlerinin hızla devam ettiğini belirterek,” vatandaşlarımızın kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla yapımı devam eden kapalı semt pazarı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bölgede ikamet eden vatandaşlar sadece bu alanı haftada bir gün Pazar alışverişinde kullanmayacak. Bu alan sosyal anlamda da hizmet verecek” dedi.


KISA BİR SÜREDE TAMAMLANACAK


İskenderun halkına hizmet için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Pazar yerlerimiz artık daha modern daha güzel olacak. Vatandaşlarımız burada sosyal ve kültürel aktivitelerini de yapabilecek. Dört farklı bölgeye daha çok amaçlı semt pazarı yapıyoruz. Bu çalışmalar bittiğinde...