17 / 05 / 2024

iskenderun toki imza töreni

iskenderun toki imza töreni

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen Toki evleri projesinde son aşamaya gelindi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan önümüzdeki günlerde Hatay'a gelerek İskenderun Belediyesi ile anlaşmalara imza atacak.

TOKİ İskenderun 1008 konut ihalesi 28 Mayıs'ta!

Hatay İlİ iskenderun İlçesi Düğünyurdu Mahallesi 2.Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (E-İHALE) ihalesi 28 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Akgedik'te indirim için imza kampanyası!

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında hak sahipleri yüzde 8’lik fiyat indiriminden memnun kalmadı ve 3 günde 600 imza topladı.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

İskenderun TOKİ Konutları hızla yükseliyor!

TOKİ tarafından Hatay’ın İskenderun ilçesinde inşa edilen bin 55 konutluk projede çalışmalar hızla devam ediyor.

İskenderun TOKİ için temel açma çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TOKİ yapım çalışmalarının başladığını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Gültepe’nin üst kısmında yapılacak projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İskenderun TOKİ Evleri'nin inşaatı başladı!

İskenderun TOKİ için yapılan yer tesliminin ardından konutları yapacak olan yüklenici firma şantiye kurma çalışmalarına başladı.

TOKİ konutta tarihi rekora imza attı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, bu yıl, ihalesi yapılan 38 bin 855 konuta ilave olarak ihale tarihleri belirlenenlerle birlikte 50 bin konutun aşıldığını belirterek, "Böylelikle TOKİ olarak tarihi bir rekora imza attık." dedi.

İskenderun'da TOKİ için son imzalar atılacak!

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen Toki evleri projesinde son aşamaya gelindi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan önümüzdeki günlerde Hatay'a gelerek İskenderun Belediyesi ile anlaşmalara imza atacak.

İskenderun TOKİ projesinde taslak imar planı hazırlandı!

İskenderun Belediyesince yapılan Toki çalışmaları planlama aşamasında sona gelindi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’ in büyük çaba ve özverisiyle yürütülen Düğünyurdu mevkiinde yapılacak Toki çalışmalarında yeni bir aşamaya geçildi.

İskenderun TOKİ Evleri'ne 3 bin başvuru geldi!

İskenderun TOKİ Evleri için müracaatlar yoğun bir şekilde sürüyor. İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde alınan başvurulara İskenderun halkının yoğun talebi olduğu ve şu ana kadar 3 bin kişinin başvurduğu öğrenildi.

Köyceğiz'de TOKİ konutlarının yapımı için imza atıldı!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde toplu konutların yapımı için imzalar atıldı. Köyceğiz Mal Müdürlüğü'ne ait olan tapunun mülkiyeti düzenlenen imza töreniyle TOKİ yetkilileri aracılığı ile devri yapıldı.

İskenderun TOKİ başvuruları!

İskenderun TOKİ başvuruları bugün başlayacak. Alt gelir grubu ve sosyal konut niteliğinde satışa çıkarılan projede başvuru işlemleri İskenderun Belediyesi Sanat Merkezi yetkilileri tarafından yürütülecek.

İskenderun TOKİ satılık evleri!

İskenderun TOKİ satılık evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Taksitlerin teslimlerin sonra başlayacağı proje 450 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

iskenderun toki imza töreni Haberi

iskenderun toki imza töreni

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen Toki evleri projesinde son aşamaya gelindi. Projede son aşamaya gelinmesi üzerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan önümüzdeki günlerde Hatay'a gelerek İskenderun Belediyesi ile anlaşmalara imza atacak. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfı Dingil, yeni yılda yeni İskenderun parolası ile hareket edeceklerini ifade ederek halkımızı ev sahibi yapacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz dedi. 


Başkan Seyfı Dingil şehrin en önemli sorunlarından olan yeni yerleşim alanlarının inşası noktasında Toki'nin devreye girecek olmasının önemine değinerek şunları söyledi, "Şehrimiz artık büyüme çıtasını yükseltmiştir. Bunun önüne kimse geçemez. Hemşehrilerimiz artık çok iyi biliyor ki,hizmet kervanı devam ediyor.Önünuizdeki haftalar içerisinde Toki Başkanı Sayın Ergün Turan kentimize gelecek.Çok önemli anlaşmalar yapacağız.İmzalar atıldıktan sonra halkımıza müjdelerimizi vermeye başlayacağız." açıklamasını...