29 / 04 / 2024

İskenderun TOKİ taslak imar planı

İskenderun TOKİ taslak imar planı

İskenderun Belediyesince yapılan Toki çalışmaları planlama aşamasında sona gelindi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’ in büyük çaba ve özverisiyle yürütülen Düğünyurdu mevkiinde yapılacak Toki çalışmalarında yeni bir aşamaya geçildi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Sözleşmeli personele kadroda taslak metin hazırlandı! Sözleşmelilere kadro kapıda! İşte şartlar...

Bir süredir çalışmaları tam gaz süren sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona yaklaşıldı. Taslak metinin hazırlandığı ifade edilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşünün ardından Meclis'e gönderileceği belirtildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay İskenderun'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay İskenderun'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay İskenderun konut projesi...

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Taslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzün’de Ahmet Serhat Çelikkanat ve Fatma Çelikkanat tarafından kuruldu.

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2’nci etapta hayata geçirilecek olan 486 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Vakıf GYO'nun sermayesini artırmak için SPK'ya sunduğu taslak izahname!

Vakıf GYO, 1 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 230 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na  yaptığı başvuruda yer alan "Taslak İzahname"  yayınladı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

AKM'nin açılışı için yeni taslak!

AKM ile ilgili Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan ilk toplantıda, sanatçı Hasan Uçarsu’nun sahneye koyacağı ve librettosunu Bertan Rona’nın yazacağı Mimar Sinan operasıyla açılması için taslak oluşturuldu.

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? Hatay İskenderun 2. Etap TOKİ 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Taslak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taslak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de Gökhan Aydıncı ve Hamza Ermiş ortaklığında kuruldu. 

İskenderun TOKİ taslak imar planı Haberi

İskenderun TOKİ taslak imar planı


İskenderun Belediyesince yapılan Toki çalışmaları planlama aşamasında sona gelindi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’ in büyük çaba ve özverisiyle yürütülen Düğünyurdu mevkiinde yapılacak Toki çalışmalarında yeni bir aşamaya geçildi.


1 Kasım seçimleri öncesi talep örgütlenmesi anketi yapılan Toki alanında İçişleri Bakanlığından kamu yararı kararı alındı. Bu karar üzerine Toki imar planlama yetkilisi Şehir Plancı Ferhat Kuzolukoğlu ve İskenderun Belediyesi yetkilileri taslak imar planlarını tamamladılar. Şehrin yeniden inşası için Toki projesinin önemine vurgu yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”adım adım sona yaklaşıyoruz.


Her şeyimizi belirli bir plan ve program çerçevesinde yapıyoruz. Halkımızın taleplerini en ince ayrıntısına kadar değerlendirerek istenilen planı uygulayacağız. İskenderun halkı rahat olsun, bu şehirde Toki en kısa zamanda yapılacak”şeklinde konuştu. İskenderun’un yeni bir yol haritasının olduğunu belirten Başkan Seyfi...