05 / 05 / 2024

İskenderun Uysal Residence teslim tarihi

İskenderun Uysal Residence teslim tarihi

Sayer Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen İskenderun Uysal Residence projesinde toplam 70 adet daire bulunuyor. İskenderun Uysal Residence' da fiyatlar 335 bin TL' den başlıyor.

İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu'nda açılış töreni gerçekleşti!

Hatay Valisi Ercan Topaca, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın İskenderun ilçemizde rahmetli annesi adına yaptırdığı Hanife Uysal Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı.

Hatay Altın Vadi Residence'dan 2 salonlu konutlar!

İSKENDERUN'un yeni simgesi olmaya hazırlanan Altın Vadi Residence projesi 25 katlı 3 blokta 420 daireden oluşuyor.Projenin en büyük özelliği; dairelerde 2 adet salonun bulunması.

İskenderun Altın Vadi Residence teslimleri 2016'da!

İSKENDERUN 'un yeni simgesi olmaya hazırlanan Altın Vadi Residence projesi 25 katlı 3 blokta 420 daireden oluşuyor. Projenin en büyük özelliği; dairelerde 2 adet salonun bulunması.

Uysal Residence satış ofisi telefon!

Toplam 70 adet daireden oluşan Uysal Residence satış ofisi telefon numarası 444 8 281 olarak belirlendi. Projedeki daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler olarak tasarlandı.

Uysal Residence teslim tarihi!

Uysal Residence projesinde dairelerin teslim tarihi olarak 2017 yılı olarak planlandı. Projede daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler olarak dizayn edildi.

Uysal Residence fiyat bilgisi!

Uysal Residence fiyat bilgisine göre daireler 335 bin TL' den başlıyor. Tek blok şeklinde yükselen projede toplam 70 adet daire bulunuyor. Proje Hatay İl'i İskenderun İlçe'sinde yükseliyor.

İskenderun Uysal Residence' da fiyatlar 335 bin TL' den başlıyor!

Sayer Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen İskenderun Uysal Residence projesinde toplam 70 adet daire bulunuyor. İskenderun Uysal Residence' da fiyatlar 335 bin TL' den başlıyor.

İskenderun Altın Vadi Residence teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen İskenderun Altın Vadi Residence projesi toplam 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede toplam 501 adet daire bulunuyor. İşte İskenderun Altın Vadi Residence teslim tarihi...

İskenderun Port City Residence teslim tarihi!

Hatay İl'i İskenderun İlçe' sinde yükselen İskenderun Port City Residence projesi toplam 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İskenderun Port City Residence teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Ahm Port City Residence İskenderun' da yükseliyor! Teslimler Haziran 2017' de!

Ahm İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahm Port City Residence projesinde toplam 480 adet daire bulunuyor. Hatay İl'i İskenderun İlçe' sinde yükselen projede daireler Haziran 2017' de teslim edilecek.

İskenderun Altın Vadi Residence iletişim bilgileri!

İskenderun Altın Vadi Residence toplam 501 adet daireden oluşuyor. Mayıs ayında temelleri atılan proje 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İskenderun Altın Vadi Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Hatay Altın Vadi Residence fiyat bilgisi!

Hatay İl'i İskenderun İlçe'sinde yükselen proje toplam 501 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon şeklinde dizayn edildi. Hatay Altın Vadi Residence fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Yatırımcının gözü İskenderun Altın Vadi Residence'ta!

Gayrimenkulün bir ihtiyaç gidermenin yanında yatırım aracı da olduğu günümüzde Hatay'ın İskenderun ilçesinde deniz manzarası ve sosyal donatıları ile dikkat çeken Altın Vadi Residence, yatırımcıların da gözdesi oldu...

İskenderun Uysal Residence teslim tarihi Haberi

İskenderun Uysal Residence teslim tarihi

İskenderun Uysal Residence projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler olarak tasarlandı. Proje Sayer Şirketler Grubu imzasıyla yükseliyor.


İskenderun Uysal Residence projesinde toplam 70 adet daire bulunuyor. Hatay İl'i İskenderun İlçe'sinde yükselen proje tek blok şeklinde yükseliyor.


İskenderun Uysal Residence projesinde 3+1 daireler 180 metrekare ve 190 metrekare arası, 4+1 dubleks daireler 216 metrekare alandan oluşuyor.


İskenderun Uysal Residence projesinde sauna, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüme yolları, cafe, otopark gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


İskenderun Uysal Residence' da fiyatlar 335 bin TL' den başlıyor ve 365 bin TL' ye kadar yükseliyor. 14 katlı bloktan oluşan projede daireler 24 ay sonra teslim edilecek.


İskenderun Uysal Residence iletişim

Adres:İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi Doğan Petrol Bitişiği İskenderun-Hatay

Tel: 444 8 281

Web:...