03 / 05 / 2024

iskenderun yeni parklar

iskenderun yeni parklar

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada” Kentin farklı birçok noktasında yeni parklar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan her mahalleye yeni ve modern parklar yapmaya devam edeceğiz." dedi

1934'te İstanbul'da yeni sokak açılmayacak, park yapılmayacak kararı!

1934 yılında İstanbul'da gerek görülmedikçe sokak ve park yapılmamasına karar verilmiş. Bu karar belediye tarafından onaylanmış,  ve yeni sokak ve parkların yapılmamasına karar verilmiş.

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!

Güvenli, konforlu evleri; sosyal alanları, parkları, bahçeleri, caddeleri, geniş bulvarlarıyla dikkatleri çeken Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi satışa sunuldu. İşte Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

TOKİ'den İskenderun'a 1008 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İskenderun'da 1008 yeni konut inşa edecek.

İskenderun Teknik Üniversitesi’ne yeni fakülte müjdesi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne fakülte yaptırmak için kolları sıvadı. İSTE bünyesinde yeni bir Fakülte binası yapımı için imzalar atıldı.

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

Trabzon'a 3 yeni Uzungöl geliyor!

Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Trabzon'daki Uzungöl gibi 3 yeni tabiat turizm merkezi için düğmeye bastı.

Çankaya İlhan Cavcav Parkı 23 Kasım'da açılacak!

Çankaya Belediyesi, Türk sporuna uzun yıllar hizmet ederek gelişimine önemli katkı sağlamış büyük spor adamı İlhan Cavcav’ın adını yeni parklarından birine verdi.

Darıca'ya yeni parklar yapılıyor!

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar inşa edecek.

Hakkari'nin yeniden inşası için çalışmalar devam ediyor!

Hakkari kent merkezinde yolların yenilenmesi ve yeni parkların yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

iskenderun yeni parklar Haberi

iskenderun yeni parklar


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni parkların İskenderun’u güzelleştireceğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kent genelinde yapılan çalışmaları inceledi. Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Selçuk’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Kentin farklı birçok noktasında yeni parklar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan her mahalleye yeni ve modern parklar yapmaya devam edeceğiz. Her mahallemizde yapacağımız yeni ve modern parklar ile İskenderun’u yeşile bürünmüş farklı bir kent haline getireceğiz. Belediye olarak çevreye her zaman önem verdik, vermeye devam edeceğiz.” dedi.


PARKLAR ÇOK AMAÇLI YAPILIYOR


Yeni yapılan parkların her yaştan insana hitap edeceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” “Çocukların güvenle oyun oynayabilecekleri oyun gurupları, büyüklerin spor yapabilecekleri spor aletleri, çocuklarını parka getiren ailelerin...