07 / 05 / 2024

İskendurun Kaplan Deresi sorunu ne zaman çözülecek

İskendurun Kaplan Deresi sorunu ne zaman çözülecek

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan ile Demir Çelik sitelerini birbirine bağlayan Kaplan Deresi üzerinde incelemelerde bulundu.

Tuncer Kaplan 2016 projelerini anlattı!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan KONTV'de canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Sinan Burhan'ın yaptığı ''Başkent Gündemi' programına konuk oldu, Başkan Kaplan 2016 yılında yapılacak önemli projeler hakkında bilgiler verdi.

Kız Deresi Serik’in prestij caddesi olacak!

Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Eşme Maden Deresi’ne köprü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi Köprü ve Bağlantı Yolları yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Kilis Alifakı Deresi Kuşaklama Kanalı için kamulaştırma yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Kilis il merkezinden geçen Alifakı deresi kuşaklama kanalı işinin kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.

Balıkesir Çay Deresi rekreasyon projesine ödül!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni sevindirdi.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sakarya Mahmudiye Seydisuyu Deresi modern görünüme kavuştu!

Mahmudiye’de yıllardır kaderine terk edilen ve ilçenin en büyük sorunu haline gelen Seydisuyu Deresi’nin son hali görenleri sevindirdi. Dere, sadece bir yılda güzel bir görünüme kavuştu.

Uşak Dokuzsele Deresi'ndeki işyerlerinde yıkım başladı!

Uşak Belediyesi'nin mega projelerinden biri olan Dokuzsele Deresi Islah projesi kapsamında dere kenarında işyerleri kamulaştırılarak yıkıma başlandı.

Akköprü Deresi 2. etap çalışmaları tamamlandı!

Akköprü Deresi, artık halkın nefes alabileceği bir alana dönüştürüldü. 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan Akköprü Deresi Islah Projesinin ikinci etabı da bu yıl içerisinde tamamlandı.

Muş Karni Deresi Rekreasyon Projesi başladı!

Muş Belediyesi tarafından projelendirilen ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen 'Karni Deresi Rekreasyon Projesi'nin startı törenle verildi.

Antalya Demre'deki Sakar Deresi’ne dev tünel açılıyor!

Geçtiğimiz günlerde DSİ ile İnşaat firması arasında yapılan Demre Köşkerler Deresi ıslahı inşaatı işinin sözleşmesi sonrası çalışmalar başladı.

Arsuz Zilli Deresi Köprüsü ulaşımı kolaylaştıracak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi. Köprü 64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde inşa ediliyor.

Yenikent Deresi için protokol imzalandı!

Geçtiğimiz günlerde Söke Belediyesi tarafından Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi kapsamında ıslah çalışmaları başlatılmış, proje için start verilmişti.

İskendurun Kaplan Deresi sorunu ne zaman çözülecek Haberi

İskendurun Kaplan Deresi sorunu ne zaman çözülecek

DSİ yetkilileri ile birlikte köprü üzerinde neler yapılması gerektiğini istişare eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Bir an önce burada DSİ ile birlikte gerekeni yapacağız. Çünkü bizim anlayışımıza göre vatandaşın derdi bizim derdimizdir" dedi. Halk sohbetleri kapsamında ziyaretlerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan Mahallesi'nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Seyfi Dingil'i karşılarında gören vatandaşlar, istek ve taleplerini iletme fırsatı buldular. 


Sabah...