05 / 05 / 2024

İSKİ rezerv açıklaması

İSKİ rezerv açıklaması

İSKİ'den, "İstanbul'un 60 günlük suyu kaldığı, eylül ayında yağışlar başlamazsa İstanbul'un susuz kalacağı ve Melen Projesi'nin İstanbul'un su ihtiyacının üçte birini karşılayabilecek kapasitede olmadığı" iddialarına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Asgari ücrette yılda 4 güncelleme! Son dakika açıklaması: Asgari ücret net 2024! 

Hükümet ve ekonomi yönetimi, asgari ücrete ara zam uygulanmaması konusunda ısrarcıyken, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan konuyla ilgili bir son dakika açıklaması geldi. 

TİSK’ten son dakika asgari ücret açıklaması geldi! Bakan Işıkhan enflasyonu vurgulamıştı: Asgari ücrette flaş gelişme!

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Sekreteri Akansel Koç, asgari ücret görüşmelerinin önümüzdeki günlerde başlayacağına dikkat çekti. İşte TİSK'ten yapılan o son dakika açıklaması...

TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması geldi.

Asgari ücrette son dakika açıklaması işveren cephesinden geldi! Ellerini taşın altına koyacaklar!

Asgari ücrete yapılacak Ocak zammı sık sık gündeme geliyor ve merakla bekleniyor. TİSK ve MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, asgari ücretle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Özgür Burak Akkol'un o açıklaması...

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Son dakika açıklaması geldi! Yapılacak toplantıda masada olacaklar!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zammı için son dakika açıklaması geldi. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'ndan (TİSK), asgari ücret ara zammıyla ilgili olarak, asgari ücretin değerlendirilmesi için yapılacak toplantıda masada olacaklarını belirtti.

İSKİ’den son dakika açıklaması: Suya zam değil indirim geldi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul’da su birim fiyatlarına yüzde 17.80 oranında zam yapıldığı yönündeki haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. İşte İSKİ'nin o açıklaması...

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

Reysaş GYO merkezini Üsküdar'a taşıdı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı merkez adresini değiştirdi. Reysaş GYO'nun merkezi Sancaktepe'den Üsküdar'a taşındı.

İSKİ rezerv açıklaması Haberi

İSKİ rezerv açıklaması

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), bugün itibariyle İstanbul'da barajların doluluk oranının yüzde 20,04, mevcut su miktarının ise 174 milyon 68 bin metreküp olduğunu, Melen-Yeşilçay-Sakarya ve Istranca su kaynaklarından İstanbul'a sürekli su temin edildiğini bildirdi.


İSKİ'den, Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nin "İstanbul'un 60 günlük suyu kaldığı, eylül ayında yağışlar başlamazsa İstanbul'un susuz kalacağı ve Melen Projesi'nin İstanbul'un su ihtiyacının üçte birini karşılayabilecek kapasitede olmadığı" iddialarına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.


Açıklamada, 11 Temmuz'daki İSKİ basın açıklamasında bu tarz hesaplamalarla verilen bilgilerin "tamamen yanlış" olduğunun aktarıldığına işaret edilerek, şöyle denildi:


"Bugün itibariyle barajlarımızın doluluk oranı yüzde 20,04, mevcut su miktarı ise 174 milyon 68 bin metreküptür. Buna ilaveten Melen-Yeşilçay-Sakarya ve Istranca su kaynaklarımızdan İstanbul'a sürekli su temin edilmektedir. Silivri ve Çatalca bölgesinin tüm su...