29 / 04 / 2024

iski yağmur açıklaması

iski yağmur açıklaması

İstanbul'da yağış mevsimi Ekim ayında başlar, Nisan ayı ile beraber sona erer. Eylül ayında İstanbul'a gelen yağışlar barajlara ulaştı ve barajların doluluk oranı 29 Eylül 2014 tarihi itibariyle yüzde 22,10 oldu...

Aile Bakanlığından son dakika açıklaması: Çalışan ya da ev hanımı tüm kadınlara 4 bin TL mi verecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin lira yardım" haberlerine dair açıklama yaptı. İşte bakanlığın o açıklaması...

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlar acil olarak baksın. Son dakika açıklaması geldi

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika açıklaması kısa bir süre önce geldi. İşte detaylar...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Marmara depremi açıklaması: Yakın zamanda olursa Marmara'ya kıyısı olan tüm iller etkilenir

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den olası Marmara depremi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte uzman isimin o çarpıcı açıklamaları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika yaşlı ve engelli aylıkları açıklaması geldi! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika yaşlı ve engelli aylıkları açıklaması geldi... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

İslam Memiş'ten buz kestiren dolar açıklaması: Sürekli dolar diyorlar ya yanlış!

Dolar kuru rekor seviyeleri görürken, bu sene en çok kazandıran yatırımın dolar olacağını düşüneneler için İslam Memiş'ten ''sürekli dolar diyorlar ya yanlış'' açıklaması geldi.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!

Ramazan ayına özel fırsatlar yağmur gibi yağıyor Markette! Ayçiçek yağı, 5 kilogram şeker, salça, et, süt ve kâğıt havlular gibi birçok üründe büyük indirimler sizleri bekliyor...

Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği tarihi resmen duyuruldu! Hemen Bakan Kirişci'nin açıklamasına bakın! 

Çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteği ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği tarihi resmen duyuruldu! Hemen Bakan Kirişci'nin açıklamasına bakın! 

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

EYT'liler bayram edecek! Bakan’dan son dakika açıklaması! Emekli olacakların sayısı artabilir!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'lilerle ilgili son dakika açıklaması yaptı. Emeklilik sisteminde prim gün sayısı, yıl ve yaş olmak üzere üç kriterin olduğunu söyleyen Bakan Bilgin, "Meclis'ten kanun çıkarken sayı 2 milyona çıkabilir" dedi.

İslam Memiş'ten şok eden EYT açıklaması! Herkes mutlu olacak! Yaş sınırı ve prim günü...

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili yorumlarda bulunan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de çok eden EYT açıklaması geldi. EYT ile ilgili ''herkes mutlu olacak'' diyen Memiş, yaş sınırı ve prim günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Putin'in Türkiye ile ilgili doğal gaz açıklaması büyük yankı uyandırdı

Avrupa'ya gaz sevkiyatı konusunda alternatifler arayan Rusya'dan Türkiye'de Avrupa'nın en büyük gaz merkezini kurabiliriz açıklaması geldi. Açıklama yurt içinde ve yurt dışında büyük bir yankı uyandırdı.

Gazprom'dan Naftogaz açıklaması! Rusya'ya yaptırım uygulayabilir!

Uluslararası Tahkim Mahkemesi (ICC), Gazprom'un yazılı açıklamasıyla, Naftogaz'ın Rus doğalgazını Avrupa'ya tedarik etmekle ilgili olarak Gazprom'a yönelik suçlamalarını reddetti. 

iski yağmur açıklaması Haberi

iski yağmur açıklaması

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) resmi internet sitesi www.iski.gov.tr'de yayınlanan açıklamaya göre; İstanbul’da yağışlı mevsime girilmeden önce gelen yağışlarla barajların doluluk oranı yüzde 22’yi aştı.


Son 3 gün içerisinde Ömerli – Darlık – Alibey – Pabuçdere ve Melen Havzaları başta olmak üzere su havzalarında metrekareye günlük 73 kilograma varan yağış düştü. Böylece 26 Eylül 2014 tarihinde yüzde 17.99 doluluk oranıyla 156 milyon metreküp su bulunan İstanbul Barajları'ndaki su miktarı, 29 Eylül 2014 tarihi itibariyle yüzde 22.10 doluluk oranı ile 192 milyon metreküpe ulaştı.


Barajlardaki mevcut su hacmi 3 gün içerisinde 36 milyon metreküp artarken, İstanbul'a da toplam 10 milyon 195 bin metreküp su verildi. Böylece 26 Eylül – 29 Eylül tarihleri arasında yağışların İstanbul Barajları'na katkısı 46 milyon metreküp oldu.


İstanbul'da Ekim ayından...