23 / 05 / 2024

İSKİde zam

İSKİde zam

İSKİ, suyun metreküp fiyatına yüzde 90'a varan oranda zam yapıldığı iddialarının asılsız olduğunu bildirdi.Kademeli Tarife Uygulaması"nın kullanıldığı, hali hazırda bu uygulamanın devam ettiği belirtildi.

Akaryakıta zam yağıyor! Benzin, motorin, otogaz, elektrik hangisi ne kadar yakıyor?

Akaryakıta yapılan zamlar durmak bilmiyor. Motorine yapılan zammın ardından bu akşam gece yarısından itibaren benzine de zam geliyor. Gazeteci Murat Tosun X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, benzin, motorin, otogaz, elektrikli araçların 100 km’de ne kadar yaktığını paylaştı. Takipçilerinde

Akaryakıt Şubat'a zamla başladı: Benzinde fiyatlar değişti! BP, Opet, PO rakamları tek tek açıkladı!

Yılbaşının hemen ardından benzin, motorin ve LPG'de zam yağmuru başladı. Peki güncel benzin, motorin, LPG litre fiyatları ne kadar oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, Petrol Ofisi 1 Şubat 2024 fiyat listesi...

Benzine de zam geliyor! Sektör kaynakları: Çarşamba günü benzinin litresi 2 TL daha zamlanabilir!

Bu geceden itibaren geçerli olacak şekilde motorine 1 lira 38 kuruş zam geliyor. Akaryakıtta zam motorinle sınırlı kalmayacak, benzinde de fiyatlar artacak. İşte ayrıntılar...

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Ehliyet fiyatlarına yüzde 58,46'lık dev zam kapıda!

Türkiye'de zam haberleri gündemden düşmezken sürücü adaylarını üzen bir haber geldi. Ehliyet fiyatlarına dev zam kapıda. Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre, ehliyete yüzde 58,46 oranında zam yapılacak.

Asgari ücrette 2024 Ocak zammı değişti! Yüzde 45 zamla 16 bin 500 TL olacak! Milyonlara son dakika şoku!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yukarı yönlü olacak şekilde değiştirirken, asgari ücrette de zam hesabı değişti. Peki Ocak 2024 zamlı asgari ücret ne kadar olacak?

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi: Bugün itibarıyla tek yön için otomobiller 80 TL, minibüsler 120 TL ödeyecek!

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Yeni geçiş ücretleri bir bir açıklandı. İşte o rakamlar...

Honda’dan çok konuşulacak karar! Jazz e:Hev’in fiyatı tam bu kadar oldu!

Ekim ayı kapsamında birçok modeline zam yapmamayı kararlaştıran Honda, son olarak Jazz e:Hev’e de zam yapmadı. Gelen haber, bu modeli satın almak isteyenler tarafından sevinçle karşılanırken, yeni bir zam veya indirimin gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Superb ve Kamiq’e zam yapmayan Skoda, Karoq’a da zam yapmadı!

Skoda’dan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Modellerinin güncel fiyat listelerini paylaşmaya devam eden Skoda, Superb ve Kamiq modellerinin ardından Karoq modeline de zam yapmadı.

İndirim furyası bitti! Önce motorin şimdi de benzine okkalı zam

İsrail-Filistin çatışmasının 13 gündür devam etmesi petrol fiyatlarını uçurdu. Motorine gelen 2 TL 30 kuruşluk artış üzerine benzine de zam geliyor. Bölgede yaşanan çatışmalar indirimleri geri alırken benzine cumartesi günü yeni zam yapılacak. İşte tüm detaylar...

Sosyal destek ödemelerine kallavi Ocak zammı geliyor! 65 yaş, engelli maaşı, evde bakım, SED desteği zamlı maaşlar 2024!

Ocak ayı memur, emekli ve asgari ücretlilerin yanı sıra sosyal destek ödemelerinden faydalananlar için de zam ayı olacak. Peki hangi sosyal destek ne kadara yükselecek? İşte rakamlar...

Emekliye Ekim'de zam var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli aylıklarına yılbaşından önce bir artış yapılıp yapılmayacağına dair soruya “İnşallah” yanıtını verdi. İşte detaylar...

BMW, M modellerine bu ay zam yapmadı! En ucuz M modeli kaç TL?

Hemen her ay açıkladığı fiyat listeleriyle birçok modeline zam yapan BMW, bu ay zam yapmayarak alıcıların yüzünü güldürdü. BMW, aynı zamanda M modellerine de zam yapmadığını açıkladı.

İSKİde zam Haberi

İSKİde zam

İSKİ, suyun metreküp fiyatına yüzde 90'a varan oranda zam yapıldığı iddialarının asılsız olduğunu bildirdi. 


İSKİ'den yapılan yazılı açıklamada, 1998'den 2010'a kadar aralıksız, 2010-2015 arasında da kesintili olarak "Kademeli Tarife Uygulaması"nın kullanıldığı, hali hazırda bu uygulamanın devam ettiği belirtildi.


Kademeli tarife uygulamasından önce suyun metreküp birim fiyatı 4,13 TL iken, şimdi bu rakamın 3,70'e gerilediği vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: 


"5 milyon 600 bin civarındaki abonemizin su tüketim profili incelendiğinde; yüzde 82,16'sı konutlarda, yüzde 10,8'i iş yerlerinin tüm kullanımları, yüzde 6'sı genel yönetim kapsamına tabi kurum ve kuruluşların tüm kullanımları, yüzde 1'i köy, şantiye ve toplu sudan oluşmaktadır.  


Genel tüketim içindeki yüzde 82,16'lık konut kullanımının içindeki konutların kademeye göre oranları; Konut 1: (0-10 metreküpe kadar) yüzde 83.68, Konut 2: (10-20 metreküp kullanımlar)...