02 / 05 / 2024

İşkur hizmet binası inşaatı ihalesi şirket teklifleri

İşkur hizmet binası inşaatı ihalesi şirket teklifleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 2014/38308 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım işi ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleye 8 firma katıldı.

Kütahya İŞKUR yeni hizmet binasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşaatına başlanan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü binasının yapımı tamamlandı. İŞKUR, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Sivas Kepçeli İŞKUR binasının temeli Nisan'da atılacak!

Sivas Kepçeli'de Ziraat Bankası arkasındaki Azerbaycan pazarı alanına yapılması planlanan İŞKUR hizmet binasının ihalesi Nisan ayında gerçekleşecek.

Ordu Fatsa'da yeni İşkur binası yapılacak!

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Sakarya İŞKUR İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde 6.141.000,00 TL bedelle, Eksan Yapı İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. firmasına ihale edilip yer teslimi yapılarak yapımına başlanan yeni hizmet binasında hizmet birimleri, kütüphane, toplantı salonu ve yemekhane yer alacak.

Gümüşhane İŞKUR Hizmet Binası 2017'de açılacak!

Gümüşhane Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, inşaat sezonu ile başlayacak olan yeni hizmet binasının 2017 yılında hizmete gireceğini söyledi.

Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı Haziran'da bitecek!

Yapımına geçen yıl temmuz ayında başlanan Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası projesinin inşaatı bu yıl haziran ayı sonunda tamamlanacak. İnşaat şu anda yüzde 70 seviyesinde...

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binası açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, sağlık sistemlerinin birçok gelişmiş ülkede dahi örnek olarak gösterildiğini belirtti...

İdris Güllüce Amasya Tapu Müdürlüğü hizmet binası açılış törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce 9 Şubat Pazar günü Amasya'da olavak. Güllüce, saat 11'de Amasya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün Hizmet Binası Açılış Töreni'ne katılacak...

Adana SGK İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında göçük meydana geldi!

SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatında beton kalıplarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Bir işçi inşaattan düşerek ağır yaralandı, enkaz altında kaldığı tahmin edilen işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı

Bolvadin Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Yeni hizmet binasının 3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapıldı ve 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Atatürk Orman Çiftliği Başbakanlık Hizmet Binası'na birbirinden farklı bilirkişi raporları!

Mimarlar Odasından yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulunun Atatürk Orman Çiftliğinde Başbakanlık Hizmet Binası yapılan Gazi yerleşkesini kentsel dönüşüm alanı ilan etmesinin ardından, bilirkişilerin farklı raporlar hazırladığı belirtildi.

Erzincan'da satılık kargir hizmet binası ve lojman: 5 milyon 297 bin liraya!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan Merkez 'de yer alan kargir hizmet binası ve lojmanı satışa çıkardı. İhale 5 Şubat 2014 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

Mardin Dicle EDAŞ’ın hizmet binası imara aykırı olması nedeniyle mühürlendi!

Mardin Dicle EDAŞ önceki gün elektrik borcu gerekçesi ile Mardin Belediyesi hizmet binasının elektriğini kesmesinden sonra Mardin Belediyesi de Dicle EDAŞ’ın hizmet binasını, işletim ruhsatı ile imara aykırı olması nedeniyle mühürledi...

İşkur hizmet binası inşaatı ihalesi şirket teklifleri Haberi

İşkur hizmet binası inşaatı ihalesi şirket teklifleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 2014/38308 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım işi ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 


Cevatpaşa Mah. Piri Reis Caddesi No:81 Çanakkale adresinde gerçekleştirilen ihaleye sekiz firma katıldı. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 1.425.355.14 TRY olan ihalede beş firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


Çanakkale Işkur İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatı için açılan ihalede sınır değer 1,029.000,00 TL olarak belirlendi. 

En yüksek teklifin 1.372.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 1.069.000.00 TRY verildi. 

Şalcılar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şirketi 1.069.000,00 TRY ile kazanan taraf oldu. 


İhaleye katılıp geçerli teklif teklifleri ise şöyle; 



FİRMA ADI 


KAROHAN İNŞAAT 866.000.00

ŞAKİR AKSU İNŞAAT 1,016.000.00

HEK-YOL İNŞAAT 1.024.000.00

ŞALCILAR İNŞAAT 1.069.000.00

OSMAN NURİ DURAN 1.140.000.00 

SEBAHATTİN DOĞANCI 1.180.000.00

YAPITEM YAPI...