16 / 05 / 2024

iskur tekstil aş

iskur tekstil aş

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'ne İskur Tekstil Enerji A.Ş. tarafından 100 milyon TL'lik üretim tesisi kurulacak...

Dreg İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreg İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Ergezgin tarafından kuruldu.

Rat İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rat İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Acar tarafından kuruldu.

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Orhun Köstem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhun Köstem kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Orhun Köstem'in eğitim hayatı nasıldı?

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Öztürk tarafından kuruldu.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Cevdet Alemdar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Alemdar kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cevdet Alemdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Biricik tarafından kuruldu.

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Zararsız tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

iskur tekstil aş Haberi

iskur tekstil aş
İskur Tekstil Enerji A.Ş., Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmaya hazırlanıyor. Firma, Diyarbakır OSB'ye 100 milyon TL yatırım bedeli ile iplik üretim tesisi kuracak. İnşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması planlan tesisin 300 kişiye istihdam sağlaması...