05 / 05 / 2024

İsmail Aşçı

İsmail Aşçı

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aşçı ve Selim Ersoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Fatih Sokak'ta kuruldu.

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Icy Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Icy Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İsmail Çağkan Yüksel tarafından kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

İsmail Çataklı'dan İBB'deki kamu zararı iddiasına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki kamu zararı iddiası ile ilgili açıklama yaptı. İşte Çataklı'nın o açıklaması..

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ağcagöz tarafından kuruldu.

Hisar'ın Esenyurt'taki fabrikası 94 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

İsmail Aşçı Haberi

İsmail Aşçı

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aşçı ve Selim Ersoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Fatih Sokak'ta kuruldu. 


İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - bir organizasyonun stratejik, mali,pazarlama, üretim,iş süreçleri proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık yapmak ve bu konularda açılacak tüm kamu ve özel  ihalelere katılmak. -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve bu konularda açılacak tüm kamu ve özel  ihalelere katılmak. -Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. -Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti...