19 / 05 / 2024

İsmail Baran Cüce

İsmail Baran Cüce

Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Baran Cüce Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Kasım'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kabil, Anıl Tekin ve Yunus Kabil ortaklığında kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

İska Çimento Beton Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İska Çimento Beton Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Abdulkadir Ayhan ve İsmail Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Kentsan Hafriyat İnşaat Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Kentsan Hafriyat İnşaat Ve Lojistik Limited  Şirketi Ümraniye’de  10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Baran Ekin tarafından kuruldu.

Tekgül İnşaat Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekgül İnşaat Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yazıcı tarafından kuruldu.

Dedem Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedem Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Alıcı ve İsmail Güldalı ortaklığında kuruldu.

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yakıcı tarafından kuruldu.

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Tatlıcı Ailesi, STFA Grubu'na arazi davası açtı!

Tatlıcı Ailesi ve STFA Grubu'na, Nova Baran Plaza’nın hemen bitişiğinde bulunan arazi için dava açtı.

Halıcıoğlu-Sütlüce nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Halıcıoğlu - Sütlüce Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Konutta KDV ve tapu harcı indirimi kalıcı olacak mı?

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, konutta başlatılan KDV ve tapu harcı indiriminin kalıcı hale getirilmesi gündeme geldi.

İsmail Baran Cüce Haberi

İsmail Baran Cüce

Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Baran Cüce Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A) Şirketin başlıca amaç ve konusu aşağıda belirtilmiştir:     Yurt içinde ve yurt dışında gerek yerli gerekse yabancı şahıs ve firmalarla müştereken veya münferiden; a. Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak, b. Fenni mesullük almak, proje yöneticiliği yapmak ve ilgili kuruluşlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemlerini yapmak, hakediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içinde ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak c. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve...