28 / 04 / 2024

İsmail Bayram hayatı

İsmail Bayram hayatı

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram kimdir? İsmail Bayram ne zamandan beri Düzce Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram' ın biyografisi...

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Hayat pahalılığına rağmen esnaf 30 milyar liralık bayram cirosu bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın bayram hazırlıklarını hızlandırdığını belirterek, "Her şeye rağmen bu yıl 30 milyar liralık bir bayram cirosu bekliyoruz. İnşallah esnafın yüzü gülecek" ifadesini kullandı.

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Van Bayram Otel davası AİHM'ye taşındı!

Van'da 2011 yılında meydana gelen artçı depremde yıkılarak 24 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Bayram Otel ile ilgili dava Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) taşındı.

İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi Bahçeler Sokak üzerindeki inşaatta çalışan İsmail Albayrak, kaçak elektrik akıma kapılıp hayatını kaybetti.

Ali Ağaoğlu bayramı yoğun geçiriyor!

İş dünyasındaki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde olan Ali Ağaoğlu, bayramı yoğun geçiriyor. Ağaoğlu, ilk gün aile büyükleriyle bayramlaşıp dün de yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Marmaris'e gitti.

Bayram Oteli davasının gerekçeli kararı açıklandı!

Van'da, 4 yıl önce yaşanan depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'ın 15 yıl hapisle cezalandırıldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı.

Bayram Oteli davasında karar verildi!

Van'da 2011 yılında meydana gelen depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'a, 15 yıl 5 ay 50 gün hapis cezası verildi.

Özak Hayat Tepe Kurban Bayramı kampanyası!

ÖZAK GYO’dan 15 bin TL’lik “Kurban Bayramı” hediyesi. ÖZAK GYO’dan “Mutluluk mimarisi” olarak tanımlanan Bayrampaşa’daki Hayat Tepe projesinde muhteşem Kurban Bayramı fırsatı!

Bayram Oteli davasında tazminat kararı!

Bayram Oteli'nin bağlı olduğu Mehmet Sıddık Bayram San. Tic. ve Ltd. Şti. ile Mehmet Sıddık Bayram'ın mirasçıları, otelin enkazında hayatını kaybeden kişinin ailesine 286 bin 504 lira tazminat ödemeye mahkum edildi

Düzce Lisesi'nin arsası Milli Emlak Müdürlüğü'nden alındı!

Düzce’nin 26. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzcelilere giderayak iki müjde verdi. Otoban giriş çıkışlarının onaylandığını açıklayan Bayram, Düzce Lisesi arsasının Milli Emlak Müdürlüğü'nden alındığını söyledi...

İsmail Bayram hayatı Haberi

İsmail Bayram hayatı

İsmail Bayram kimdir?

1968 Yılında DÜZCE Kültür Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Düzce'de tamamladı. 1989 Yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu

1993 yılında Mali Müşavir olarak iş hayatına atıldı. 2001 Yılında Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Teşkilatı'nda kurucu üye olarak yer aldı.


2003-2006 Yıllarında Erdemir ve bağlı kuruluşlarında Denetim Kurulu'nda bulundu.

2004 Seçimleri sonucunda Düzce Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. 2009 Seçimleri sonucunda DÜZCE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA seçildi.

İsmail Bayram, evli ve üç çocuk...