12 / 05 / 2024

İsmail Çalı

İsmail Çalı

Çalim İnşaat Yapı Malzemeleri ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Çalı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Konut sektöründe temelden alım satım trendi giderek zayıflıyor!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman yaptığı açıklamada geçmişte temelden alım ve satımın sıklıkla tercih edildiğini fakat şimdi hem müteahhitlerin hem de vatandaşların söz konusu bu yönteme mesafeli yaklaştığını dile getirdi.

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni öneri!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, ada bazlı yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Dedem Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedem Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Alıcı ve İsmail Güldalı ortaklığında kuruldu.

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

Türkler Karadağ'da yıllık bin adet konut alıyor!

Karadağ Türk İşadamları Derneği Kurucu Başkanı İsmail Oğuz Güvenç, 2015 yılı sonunda 8 olan Türklerin Karadağ'da kurduğu firma sayısının 2019 sonu itibarıyla 4 bini aştığını dile getirerek, "Türkler yıllık bin adet konut alıyor" dedi...

Sümela Manastırı'ndaki çalışmaları komisyon takip edecek!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye'nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda devam eden çalışmaların izlenebilmesi için komisyon kurulduğunu açıllado.

İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için inşaatta çalışıyor! 

Manisa Futbol Kulübü U-14 takımı sporcularından İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için babasının yanında inşaatlarda çalışıyor. 

İsmail Çalı Haberi

İsmail Çalı

Çalim İnşaat Yapı Malzemeleri ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Çalı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.


Çalim İnşaat Yapı Malzemeleri ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAATHer türlü taşınır taşınmaz mallar ve gayrimenkuller ile ilgili dekorasyon tadilat alçı,asma tavan, bölme duvar, kartonpiyer, alçıpan uygulama, alçı sıva uygulama, mantolama, her türlü beton katkılı levhalar, taş yünü asma tavan levhaları ve taşıyıcı aparatları metal tavanlevha ve taşıyıcı aparatları yapı kimyasal ve dolgu bant malzemeleri, her türlü  zemin döşeme, boya badana çevre düzenlemeleri peyzajcılık tasarım uygulama ile ilgiliişleri yapmak-yaptırmak. Bu işler ile ilgili olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı kamu ve özel kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapmak, her türlü kamu...