05 / 05 / 2024

İsmail Çelik

İsmail Çelik

Azade Proje Yönetimi ve Liman Hizmetleri İnşaat Mühendislik Telekominikasyon Ticaret Limited Şirketi, İsmail Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Glob İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Glob İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, İsmail Çelik tarafından kuruldu...

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

Luxury İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çelik ve Mürsel Demir tarafından kuruldu.

HNC Çelik İnşaat Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

HNC Çelik İnşaat Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çelik tarafından kuruldu. 

Travel Map Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Travel Map Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çelik tarafından kuruldu.

ERK Grup Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Grup Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Işık tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Petro Metal Demir Çelik ve Petrol Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petro Metal Demir Çelik ve Petrol Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İsmail Parlak ve Ali Polat ortaklığında kuruldu.

Hanmetal Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hanmetal Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çelik tarafından kuruldu.

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği binası açıldı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Engelliler Dayanışma Derneği’nin yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Dernek Başkanı İsmail Çelik, yeni hizmet binasını kendilerine kazandıran Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti.

Uludağ Karinna Otel 20 milyon dolara el değiştirdi!

Bursa merkezli Harput Holding'in patronu Muhammed Etkeser, ortağı İsmail Çelik ile beraber Karinna Otel'e talip oldu. Etkeser ve Çelik, Koçoğlu İnşaat ile anlaşmaya varınca, Uludağ'ın meşhur oteli 20 milyon dolara el değiştirdi.

Mivara Premium Villas hizmete girdi!

Harput Holding ve İsmail Çelik AŞ ortaklığındaki İç-Me Turizm tarafından Bodrum Gündoğan'da, yapımı tamamlanan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort&Spa ve 16 villadan oluşan Mivara Premium Villas hizmete girdi.

Mivara Luxury Resort, Gündoğan'da faaliyete başladı!

Harput Holding ve İsmail Çelik A.Ş 'nin ilk turizm yatırımı olan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort, Bodrum Gündoğan'da Ramazan Bayramı ile birlikte faaliyete başladı.

İsmail Çelik Haberi

İsmail Çelik

Azade Proje Yönetimi ve Liman Hizmetleri İnşaat Mühendislik Telekominikasyon Ticaret Limited Şirketi, İsmail Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. Azade Proje Yönetimi ve Liman Hizmetleri İnşaat Mühendislik Telekominikasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kar karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Azade Proje Yönetimi ve Liman Hizmetleri İnşaat Mühendislik Telekominikasyon Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal Kordonboyu Mahallesi, Hamam Sokak,...