15 / 05 / 2024

ismail çoban gayrimenkul sektörüne mi giriyor

ismail çoban gayrimenkul sektörüne mi giriyor

Gayrimenkul sektörüne Güneşli'de yapımı devam eden projeyle adım attıklarını belirten Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, bu alanda beş yıl içinde en iyi markalaşan şirket olmayı amaçladıklarını söylüyor.

Fidanay Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fidanay Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu;!

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ismail Koç ve Serdar Koç ortaklığında kuruldu.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Udar Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Udar Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Mon, Feyruz Çoban, Kazım Damar, Cihat Bulut ve Gökay Yeltekin ortaklığında kuruldu.

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Çobantaş Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobantaş Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Çoban tarafından kuruldu.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

First Homes Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Homes Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdessattar Bougouffa, Bousehjin Tony ve Ismail Ben Omrane ortaklığıyla kuruldu.

Pi Yatırım Gayrimenkul Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Yatırım Gayrimenkul Madencilik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bakar ve Halis Çoban ortaklığında kuruldu. 

Tomi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tomi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

İsmail Emeç: Gayrimenkul satışları durma noktasına geldi!

TURYAP Hatay Temsilcisi İsmail Emeç, Suriye olaylarının başlamasıyla beraber komşu ülkelerde kapıların kapanması, Reyhanlı olayları, Gezi olayları, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasındaki devam eden karmaşıklıklardan dolayı gayrimenkul alım- satım durma noktasına geldiğini söyledi.

ismail çoban gayrimenkul sektörüne mi giriyor Haberi

ismail çoban gayrimenkul sektörüne mi giriyor

Günlük bin tonluk üretim kapasitesiyle 100'den fazla ülkeye ihracat yapan ve kendi sektöründe ihracatın lideri olan Şölen Çikolata, yurtdışından marka satın almayı planlıyor. 187 milyon doları ihracattan olmak üzere 800 milyon TL'yi aşan bir ciroya sahip olan ve bu rakamı 2016 yılında 1 milyar TL'ye taşımak isteyen Şölen Çikolatanın yönetim kurulu başkanı İsmail Çoban, Avrupa'dan marka satın alabileceklerini söylüyor. Çoban, "Şu an jeopolitik riskleri analiz ediyor, bekle-gör politikasıyla hareket ediyoruz. Bu risklerin daha az olduğu ya da hiç olmadığı yerleri tercih etmek istiyoruz" diyor. 


2016'ya 1 milyar TL ciro hedefiyle giren Şölen, kendi sektöründe pazar payı yüksek bir marka satın almayı planlıyor. Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, Avrupa'dan satın alına yapabileceklerini söylüyor. Çoban, '"Şu an jeopolitik riskleri analiz...