06 / 05 / 2024

İsmail Demir öldü mü

İsmail Demir öldü mü

İmay Gayrimenkul-Danışmanlık & Hukuk Şirketi'nin patronu Melih Demir'in babası İsmail Demir vefat etti. İmay Gayrimenkul-Danışmanlık & Hukuk ve Otomotiv Tic. A.Ş. çalışanları taziye ilanı yayınlattı.

Demir cevheri yükseldi! İnşaat demir fiyatları çakıldı! 1 ton inşaat demiri ne kadar? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'deki talebin daha da toparlanacağı yönündeki umuduyla yükselişe geçti. İnşaat demir fiyatları ise resmen çakıldı. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İnce ve kalın inşaat demiri kaç lira? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Firutti İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firutti İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yıldız tarafından kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Demir fiyatları çakıldı! Fiyatlar sil baştan değişti! 1 ton demir ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 demir fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından değer kaybetmesi demir fiyatlarına yansıdı. Demir fiyatları resmen çakıldı, demir fiyat listesi sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma demir fiyat listesi. 

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte peş peşe düşüşe geçerek resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründen sevindiren haber geldi! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu?

Son zamanlarda fahiş fiyatlara yükselen demir fiyatlarına sevindiren haber geldi. Demir fiyatları düşmeye başladı. Peş peşe gelen indirimlerden sonra demir adeta çakıldı. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç lira? 14 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Piyasalar perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına odaklandı. Gözler bankadan gelen gelecek kararı beklerken dolar kurun düşüşe geçti. Doların düşüş ile demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İsmail Demir öldü mü Haberi

İsmail Demir öldü mü

İmay Gayrimenkul-Danışmanlık & Hukuk Şirketi'nin patronu Melih Demir'in kıymetli babası İsmail Demir vefat etti. 26 Mayıs 2016 günü vefat eden Demir'in cenazesi dün defnedildi. İmay Gayrimenkul-Danışmanlık & Hukuk ve Otomotiv Tic. A.Ş. çalışanları taziye ilanı yayınlattı.


Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...