12 / 05 / 2024

İsmail Demirörs

İsmail Demirörs

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 2 Şubesi, İsmail Demirörs Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 15 Ekim'de Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi'nde açıldı.

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 1 Şubesi açıldı!

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 1 Şubesi, İsmail Demirörs Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 15 Ekim'de Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi'nde açıldı.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müren Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu. 

Bitcoin'i durdurmak imkansız!

Coinshares'in güvenlik bölümü başkanı Demirörs, "Açık kaynaklı, tamamıyla merkeziyetsiz, tüm dünyada yaygınlaşmış bir şeye nasıl düzenleme getirebilir? Bitcoin'i bu manada durdurmak imkansız." ifadesini kullandı.

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli Akif Yarış ve İsmail Demir ortaklığında kuruldu. 

Teknopark İstanbul'da 3. etap çalışmaları başlıyor!

Teknopark İstanbul'da iki etabın bittiğini ve çok sayıda şirketin başvuru yaptığını söyleyen Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "İnşallah üçüncü etabı da yakında başlatacağız" dedi.

İsmail Demirörs Haberi

İsmail Demirörs

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merpenköy 2 Şubesi, İsmail Demirörs Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 15 Ekim'de Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi'nde açıldı. 


Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merpenköy 2 Şubesi adres: Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Batman Sokak...