07 / 05 / 2024

İsmail Erdem imar barışı

İsmail Erdem imar barışı

Sancaktepe Belediyesi hizmet binasında kurduğu İmar Barışı Müracaat Noktası ile binlerce vatandaşa hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Devlet kazanacak, vatandaş kazanacak'' dedi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Kemer'de imar sorunu çözüldü!

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Kemer'imizin imar planıyla alakalı mahallelerimizde sorunlar vardı. Hakikaten belki bakanlık tarihinde görülmemiş bir hızla Kemer'in imar planları bir bir çözüme kavuşturuluyor" dedi.

Turgay Erdem'in villası kaçak mı? 

Niliüfer Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Turgay Erdem'in imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddia edildi...

Turgay Erdem'in villasının kaçak olduğu iddia edildi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in, İmar Barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa inşa ettirdiği iddia edildi. Erdem'den konuyla ilgili açıklama yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Nilüfer'e imar izni olmayan bölgeye 7 milyon TL'lik villa!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in imar izni olmayan bölgeye 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddia edildi.

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Erenköy Gümrüğü, millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Erenköy Gümrüğü'nün olduğu alanın kaldırılması gerektiğini söyledi. Konuyu da biliyoruz. İnşallah gümrüğün kaldırılmasıyla birlikte mülkiyeti hazineye ait olan o arazide Ataşehir'e millet bahçesi kazandırıyoruz" dedi.

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

İsmail Erdem imar barışı Haberi

İsmail Erdem imar barışı

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Devlet kazanacak, vatandaş kazanacak. Bu işin kaybedeni yok. Onun için de vatandaş ile devlet arasındaki imarla ile ilgili problemlerin birçoğu çözülmüş olacak” dedi.

Kamuoyunda ’imar barışı’ olarak bilinen ve 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözmesi hedeflenen Yapı Kayıt Belgesi verilmesine ilişkin işlemler yapılmaya başlandı.

Sancaktepeli vatandaşlar belediye binasında kurulan İmar Barışı Müracaat Noktası’na giderek kanundan yararlandı. Müracaat noktasına giden ev sahipleri, sıra numarası alarak işlemlerini gerçekleştirdiler.

“Devlet kazanacak, vatandaş kazanacak”

Konuyla ilgili açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Şuanda İstanbul’da 2000’li yıllardan sonra kaçak yapı yapılıyor mu? Yapılmıyor. Ama evveliyatı var. 1950’lerden beri İstanbul’da yapılanma devam etmiş. Sancaktepemizde de İmar Barışı ile ilgili olarak iskanı olmayan, kat mülkiyeti olmayan binaların,...