28 / 04 / 2024

İsmail Erdem projeleri

İsmail Erdem projeleri

Artık vatandaşa okul, altyapı gibi vaatlerle gitmediğini söyleyen Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, “Bunları geçen dönem zaten yaptık. Artık diğer belediyelerde olmayan çok farklı ve prestijli projeler yapacağız” diyor.

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Erenköy Gümrüğü, millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Erenköy Gümrüğü'nün olduğu alanın kaldırılması gerektiğini söyledi. Konuyu da biliyoruz. İnşallah gümrüğün kaldırılmasıyla birlikte mülkiyeti hazineye ait olan o arazide Ataşehir'e millet bahçesi kazandırıyoruz" dedi.

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

Ataşehir’in imar sorunu çözülecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, imar sorununu çözecek projelerini anlattı. Erdem, Ferhatpaşa Mahallesi'nin arsa değerlerinin ikiye katlanacağını söyledi.

Battal İlgezdi'ye Ataşehirlilerden imar planı tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

Ataşehir Yenisahra için imar müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Yenisahra'da halkın sorunlarını dinleyen Erdem, mahalle sakinlerine imar sözü verdi.

Ataşehir’e 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Ataşehir Belediyesi'ne aday gösterildi. 34 yıl Ataşehir'de yaşamış olan Erdem, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini anlattı. 

İsmail Erdem: Ataşehir'in imar sorunu bitecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Yenisahra, Barbaros, Mustafakemal ve Aşıkveysel mahallelerinin planları dahi yok. Biz Ataşehir'in imar sorununu bitireceğiz" dedi.

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

İsmail Erdem projeleri Haberi

İsmail Erdem projeleri

Sarıgazi, Samandıra ve Yenidoğan’ın birleşmesiyle 2009’da ilçe olan Sancaktepe’nin kurucu Belediye Başkanı İsmail Erdem, seçim kampanyasını “Artık farklı projeler zamanı” parolasıyla yürütüyor. 305 bin nüfuslu ilçeye yeni dönemde spor yatırımları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanlarıyla özgün projeler vaat eden Erdem AKŞAM’a konuştu: 


ÖNCE PLANLARI HAZIRLADIK 

Göreve geldiğimizde bütün kadroyu kendimiz oluşturduk. Sancaktepe’yi oluşturan üç beldenin imarı birbirinden farklıydı. Dolayısıyla yaptığımız 1/1000 ve 1/5000’lik imar planlarını yeniden yaptık ve aynı seviyeye getirdik. Sancaktepe’de İSKİ yönetmeliğine uygun olarak, düşük yoğunluklu ve bahçeli sistemde en fazla 6 katlı yapılara izin veriyoruz. Arsalar 5 bin metrekareyi aşınca 10 kat üzeri yaptırdığımız yerler oluyor. Ancak Sancaktepe’nin geneline baktığınız zaman yapılar 4-5 katı geçmiyor. Mevlana Mahallesi’nde bir prestij cadde projemiz var. 


KÖPRÜ VE METRO DEĞER KATTI

Üçüncü Köprü’nün...