04 / 05 / 2024

İsmail Kimyeci Belediye kentsel dönüşümde ekonomik menfaati gözetmiyor

İsmail Kimyeci Belediye kentsel dönüşümde ekonomik menfaati gözetmiyor

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, her ay periyodik olarak düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi, hizmetlerini aktardı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentte hayata geçirilen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri sözleşme imzaladı.

İsmail Kimyeci'den kentsel dönüşüm bilgilendirmesi!

Hatay'ın merkez Antakya İlçe Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulundu. Kimyeci, vatandaşların evlerini ziyaret etti.

Antakya'da kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahibi Yeşiloğlu ailesi, Hatice Kertuş, Ali Akdağ, M. Celal Yıldız, Abdurrahman Albayrak ve Sabahattin Doğru ile kentsel dönüşüm projesi için ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Kentsel dönüşüm Antakya'nın yüz akı olacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci bölgedeki hizmet, proje, yatırım ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm projesinin Antakya'nın yüz akı olacağını söyledi.

Antakya'da dönüşüm için imzalar atılmaya devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde anlaşmalara devam ediyor. Son olarak hak sahibi Ali Hatay ile ıslak imzalı sözleşmesi imzalandı.

Antakya Emek ve Aksaray'daki dönüşümde imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Bök ailesi ile ıslak imzalı resmi sözleşme imzaladı.

Antakya'daki dönüşümde son aşamaya gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu anlattı. Aylık basını bilgilendirme toplantısında konuşan Kimyeci, dönüşümde sona geldiklerini belirtti.

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi’nde imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi olan Akbay ailesi ile de sözleşme imzaladı.

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya'daki Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Metin Çöteloğlu ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Antakya Belediyesi yeni projelere hazırlanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci her ay periyodik olarak düzenlediği toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Kimyeci her ay basın mensupları ile buluşarak, Antakya Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerini aktarmaya devam ediyor.

İsmail Kimyeci Belediye kentsel dönüşümde ekonomik menfaati gözetmiyor Haberi

İsmail Kimyeci Belediye kentsel dönüşümde ekonomik menfaati gözetmiyor

Büyük Antakya Oteli'nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Kimyeci, belediyenin Kentsel Dönüşümde her hangi bir ekonomik menfaatinin kesinlikle söz konusu olmadığını söyledi ve “Belediyenin rantı, milletin duasıdır” dedi. Slayt gösterisi eşliğinde Antakya'nın tüm mahallelerine yönelik gerçekleştirdikleri hizmetleri aktaran Başkan Kimyeci, daha yaşanılabilir, temiz alanları kent halkına sunmanın en büyük kazançları olacağını ifade etti.

Kentsel Dönüşüm konusuna önem verdiklerini söyleyen Başkan Kimyeci, 28 Aralık 2015 tarihinde projelerini Bakanlığa ilettiklerini hatırlattı, gerekli incelemelerin yapıldığını, ardından Antakya Belediyesine proje onaylama yetkisinin verildiğini bildirdi. Başkan Kimyeci, bundan sonraki süreçte 350 bin metrekare alanda depreme dayanıklı, yaşam konforu açısından örnek alanları oluşturma gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Antakya, Reyhanlı ve İskenderun'un su zamlarına itirazlarını mahkeme kabul etti …

Hatsu'nun il genelinde su tarifesini 2 lira artı...