05 / 05 / 2024

İsmail Küçükkaya

İsmail Küçükkaya

‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, TOKİ Emekliler konutları için anlamlı isim önerdi. 1472 konutları için Barış adı önerildi.

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar kime ait?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Cumhurbaşkanı eski danışmanı Sabahattin İsmail, Kıbrıs'ta yabancılara satılan toprakların kime ait olduğuna ilişkin soruları yanıtladı. İsmail, "Bu gidişin önü alınmazsa önümüzdeki 10 yıl içinde KKTC'nin sessiz işgali tamamlanacak" dedi.

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Köklü ve Salim Hakan Doldur ortsaklığında kuruldu.

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükakyüz ve Mehmet Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Mansur Yavaş: Ankara'da işlerini rüşvetle halleden bir grup var!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş katıldığı programda İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Mansur Yavaş, ''Ankara'da işlerini rüşvetle halleden bir grup var'' diye konuştu.

Ormetsan Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ormetsan Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Köse ve Ali Köse ortaklığıyla kuruldu...

Aydınca Taş Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınca Taş Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Küçükkaya tarafından kuruldu. 

Konkordato iyi yönetilirse herkes kazanır!

EY Türkiye Şirket Ortağı Avukat Mehmet Küçükkaya yaptığı açıklamada "Konkordatoda bir kanun değişikliği olabilir. Caydırıcı maddeler eklenebilir. Durduk yere konkordato ilan edenlere ciddi müeyyideler gelebilir." dedi.

Türkiye inşaat sektöründe lider!

Remax Kurucu Ortağı Aylin Sönmez Küçükkaya, Yurt Dışı Projeler Satış Uzmanı Nurcan Sönmez Gökler, Lüks Konut ve Proje Satış Uzmanı Nurcan Mescilgil ve Lüks Konut ve Ticari Gayrimenkul Satış Uzmanı Nursel Topçu, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Euroistanbulistan İnşaat Tekstil Mobilya Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroistanbulistan İnşaat Tekstil Mobilya Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kılınç tarafından kuruldu. 

Rambey Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rambey Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükdoğan ve Yavuz Güleç ortaklığında kuruldu. 

MSK Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSK Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmail Kösem ve Mehmet Safa Kösem ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım'dan ayrıldı!

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım Holding'in yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden istifa ederek ayrıldı...

Lüks konutlarda kira geri dönüş süresi ortalamanın üzerinde!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı Ömer Küçükkaya bugünkü yazısında il il amortisman sürelerini değerlendirdi. İşte o haber...

İsmail Küçükkaya Haberi

İsmail Küçükkaya

Yapımı tamamlanan 1472 konut alanı için isim anketi düzenleyen Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya’nın “O konutlara Barış adı verilsin” adını gündeme alacaklarını söyledi. 

“NEDEN OLMASIN?”

Yaygın medya kadar yerel medyayı da ekranlara taşıyan tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, FOX TV’nin ‘Çalar Saat’ programında ekrana taşıdığı Batman Çağdaş’ın “Konutlara isim arayışı” manşeti, TOKİ emekliler konut üyeleri arasında kentte günün konusu oldu. Bölgedeki çatışmalı ortamın son bulmasına yönelik daha önce de kentte STK ve Oda temsilcileri ile bir araya geldiklerini söyleyen Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen; “Tecrübeli gazeteci sayın İsmail Küçükkaya’nın programında gündeme getirdiği isim bizi heyecanlandırdı, bize ilham kaynağı oldu. O modern konutlara neden ‘barış’ adını vermeyelim. İstağimiz de coğrafyamıza barış ve huzurun gelmesidir....