21 / 09 / 2024

İsmail Kurt

İsmail Kurt

Ayneyn Turizm Limited Şirketi 6 Şubat 2015 'te, 135 bin TL sermaye ile Fatih 'te, İsmail Kurt, Mehmet Nazif Balta, Selma Balta ortaklığında kuruldu.

Tafoni Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tafoni Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kurt, Sevgi Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Sarıyer, İstinye Mahallesi, Lale Sokak'ta kuruldu.

Ali Kurt açıkladı: İstanbul'da betonu elde ufalanan ve her an yıkılabilecek 200 bin riskli yapı var!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul'da, betonu elde ufalanan, deprem direncin yitirmiş ve her an yıkılabilecek yaklaşık 200 bin riskli yapı olduğu öngörüldüğünü söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Eski yönetim 25 yılda 1.632 bağımsız birim yıkmış, biz 5 yılda 2.410 birim yıktık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB AK Parti Grup Başkanvekilinden gelen "Madem KİPTAŞ yapamıyor, Bakanlıkla çalışın" açıklamasına yanıt verdi. Ali Kurt, eski yönetimin 25 yılda yaptığının üzerine 5 yılda çıktıklarını söyledi. İşte Kurt'un o açıklaması...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’tan dönüşüm çağrısı: Kentsel dönüşümde rekabet değil iş birliği olmalı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da her an yıkılabilecek yaklaşık 200 bin yapı olduğunu belirterek, “Tek yapı-site farkı gözetilmemeli, kentsel dönüşümde rekabet değil iş birliği olmalı.” dedi.

Mega kent İstanbul’da her an yıkılabilecek kaç bina var? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada mega kent istanbul’da yaklaşık 200 bin binanın her an yıkılabilecek durumda olduğunu söyledi.

Ali Kurt'tan dönüşüm açıklaması: Beklentimiz, KİPTAŞ kefaletiyle vatandaşlara düşük faiz ve uzun vadeli kredi verilmesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "Beklentimiz, KİPTAŞ kefaleti ile vatandaşlara düşük faiz ve uzun vadeli kredi kullandırılması" dedi. İşte Ali Kurt'un o açıklaması... 

KİPTAŞ'tan hiç evi olmayanlar için sabit taksitli konut müjdesi!  Ali Kurt resmen açıkladı!

Riskli konutunu yenilemek isteyen dar gelirliler ile emekliler için İBB ve KİPTAŞ kampanya başlatırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da 6-7 ay içinde İstanbul’da konutu olmayanlar için sabit taksitli konut projelerini kamuoyuna sunacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'ın iki projesindeki son durumu Ali Kurt açıkladı! Dev projelerde son dakika!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle vatandaşları sağlam konutlara kavuşturan İBB iştiraki KİPTAŞ'ın iki projesindeki son dakika gelişmeleri paylaşıldı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt gayrimenkul sektöründe kayıt dışılığın önüne geçmenin formülünü açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkul sektöründe kayıt dışılığın önüne geçmenin formülünü açıkladı. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de 2. etap teslimleri 8 Temmuz'da başlıyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinde 2. etabın anahtar teslimlerinin 8 Temmuz’da başlayacağını duyurdu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Ali Kurt: Deprem dirençli İstanbul için en hızlı çözüm, boş evleri riskli yapı sahiplerine kullandıracak bir yöntemdir!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, büyük depremin beklendiği İstanbul'da  deprem dirençli İstanbul için en hızlı çözümün boş konutların riskli yapı sahiplerine kullandıracak bir yöntem olduğunu söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a bir yeni proje daha geliyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile bir riskli yapının daha yıkımına başladıklarını belirterek, "Yeni projemizin temelini atacağız." dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Yüksek enflasyon ve faiz ortamı konut satışlarını durma noktasına getirdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt düşüş gösteren konut satışlarına değinerek yüksek enflasyon ve faiz ortamının konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

İsmail Kurt Haberi

İsmail Kurt

Ayneyn Turizm Limited Şirketi 135 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te İsmail Kurt, Mehmet Nazif Balta, Selma Balta ortaklığında kuruldu.


Ayneyn Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6- Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7- Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları...