25 / 05 / 2024

ismail maral

ismail maral

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nde Aziz Ahmet Kacar'dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine İsmail Maral geçti...

Maral Danışmanlık İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Maral Danışmanlık İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Maral Dolatıheydarı tarafından kuruldu.

Maral Gostar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maral Gostar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Reza Hobab tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maral Bezircioğlu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Maral Bezircioğlu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maral Bezircioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maralım İnşaat Metal Reklam Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maralım İnşaat Metal Reklam Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Orhan Maral tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İsmail Hakkı Edebali: Cumalıkızık'ı turizmde iyi noktaya getireceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'da her mahalle dönüşecek!

Yıldırım'da her mahallenin kentsel dönüşüme tabi olacağını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, gerek bazı bölgeleri yıkıp yaparak gerekse koruyarak dönüşümü gerçekleştireceklerini söyledi.

İsmail Kazanç kimdir?

Torunlar GYO Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kazanç kimdir? İsmail Kazanç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Kazanç, ne zamandan beri Torunlar GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte İsmail Kazanç...

İsmail Kimyeci, Antakya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, bu akşam katılacağı bir TV programında Antakya'daki kentsel dönüşümü anlatacak. Başkan İsmail Kimyeci programda, Antakya Belediyesi hizmetlerini de izleyicilerle paylaşacak.

İsmail Hakkı Ekşi İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İsmail Hakkı Ekşi İnşaat Anonim Şirketi; İsmail Hakkı Ekşi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Üsküdar, Kısıklı Mahallesi' nde kuruldu.

İsmail Hakkı Altun: Bodrum projemizle AB zenginlerini çekeceğiz!

İsmail Hakkı Altun, yine Bodrum ülkelerinin önemli zenginleri geliyor. Altun, Merkezde 500 dönümlük bir yarımada için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'da kalite olmazsa olmazımız!

Hizmet kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İdeal şehir hedefimiz doğrultusunda ‘kalite’ olmazsa olmazımız” dedi.

İsmail Üzmez: Turizm bölgeleri orman yangınlarından korunmalı!

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez orman yangınlarında en iyi şekilde organize edilmesi için yangınla mücadele komisyonu kararları alındığını, turizm bölgelerinin orman yangınlarından korunması gerektiğini söyledi.

Mardin Hacı İsmail Kaya Cami açıldı!

Davutoğlu, Yeşilli ilçesinde bir hayırsever tarafından yapımı tamamlanan Hacı İsmail Kaya Cami'sinin açılışını yaptı. İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un duasının ardından kurdeleyi kesen Davutoğlu, cami hakkında bilgi aldıktan sonra namaz kıldı.

ismail maral Haberi

ismail maral

Verilen ilan şu şekilde;

Aziz Ahmet KACAR'dan boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Kiler Holding Anonim Şirketi'ni temsilen Yeşilyurt Cad. Çınarevler A2/26 Beylikdüzü/ İSTANBUL adresinde mukim, 15884672540 T.C. kimlik numaralı İsmail Maral'in mevcut Yönetim Kurulu Üyeleri ile aynı süre zarfında görev yapmak ve ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere TTK'nun 315. Maddesi uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiş ve bu husus  İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nezdinde tescil edilmiştir.

...