11 / 05 / 2024

İsmail Sezen kim

İsmail Sezen kim

Türkiye'de ilk kez düzenlenecek Cityscape fuarına 59 ülkeden bin yabancı katılacak. ISTexpo Genel Müdürü Sezen, Körfezin önemli ailelerini ağırlayacaklarını, herbiri 1 milyon doların üzerinde yatırım yapmak isteyenlerin İstanbul'a geleceğini söyledi.

Cityscape Turkey 2017 Fuarı için çalışmalar şimdiden başladı!

Türkiye'de ilk kez yapılan Cityscape Fuarı, 23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Cityscape'i Türkiye'ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, emlakkulisi.com'a Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı değerlendirdi.

Cityscape Turkey’in ilki bu yıl düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilkinin 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleneceğini belirtti.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı 24 Mart'ta başlıyor!

İsmail Sezen, Cityscape Turkey’in ilkinin 2016'da düzenleneceğini açıkladı. Şimdiden en önemli uluslararası gayrimenkul buluşmalarından biri olacağı öngörülen fuar, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Cityscape Turkey 24-26 Mart 2016'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey'in ilkinin 24-26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenleneceğini söyledi.

Cityscape Turkey 2016 yılında İstanbul'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Turkey’in ilkinin ise 2016 yılında düzenleneceğini açıkladı. Cityscape Türkiye 2016’nın, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenmesi planlanıyor.

Ev satışında emlak vergisini kim öder?

Bir ev satın aldığınızı düşünelim. Taşınmaz malın mülkiyetini almanız ile birlikte birtakım vergisel sorumluluklarınız da başlıyor. Peki, ev satışında emlak vergisini kim öder? Vergi nasıl ödenir?

Dükkan stopaj vergisini kim öder?

Taşınmaz sermayeye konu olan mal ve hakları kiralayan Gelir Vergisi Kanununda sayılan kişi, kurum ve kuruluşlar stopaj ödemek zorunda oluyor.Peki dükkan stopaj vergisini kim öder?

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?

Kira sözleşmeleri noterde yapılıyorsa damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor.Peki,kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?Kira sözleşmesi damga vergisi nasıl ödenir?Kira sözleşmelerinde damga vergisi oranları nedir?

Kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Kat mülkiyeti kanununa göre inşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı zaman, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor.Peki, kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

İsmail Sezen kim Haberi

İsmail Sezen kim

Uluslararası gayrimenkul sektörünün en prestijli fuarlarından Cityscape, Türkiye'de ilk kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Gayrimenkul sektörü ile yatırımcıları uluslararası düzeyde bir araya getirecek olan fuarın tanıtım toplantısına, Cityscape Grup Direktörü Wouter Molman, Cityscape'i Türkiye'ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen katıldı. 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek organizasyonun, Türkiye'nin gayrimenkül sektörünün gelişmesinde önemli katkı sağlaması hedefleniyor. 


ZENGİN AİLELER FUARDA 


Cityscape Turkeyin, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları için çok cazip fırsatlar sunacağını belirten ISTexpo Genel Müdürü ismail Sezen, fuarda ilk kez satışa çıkarılacak bazı projelerin bireysel yatırımcılar için avantaj sağlayacağını anlattı. Geniş bütçeli bir pazarlama ve ön çalışma yaptıklarını anlatan Sezen, "Uzun ve titiz bir çalışmanın sonunda her yıl dünyada binlerce yatırımcı ve firmanın katıldığı küresel boyutta organizasyonlarla sektöre yön veren...