15 / 05 / 2024

İsmail Sülük

İsmail Sülük

İska İstanbul Kentsel Analiz Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sülük, Bilgehan Çimen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Sırdaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırdaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Can tarafından kuruldu.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne Sağlık MYO geliyor!

Isparta’nın Yalvaç ilçesi’nde yaşayan Gevher Türkan Berkand Atayalvaç’ın, yaptıracağı Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu (MYO) protokolü imzalandı

Kat karşılığı inşaat sözleşmesine aykırılık davası!

Arsa sahibi ile müteahhit arasında sözleşme imzaladıktan sonra anlaşamamaları halinde sözleşme fesh edilebiliyor. Tarafların birbirlerine dava açma hakkı bulunuyor. İşte, kat karşılığı inşaat sözleşmesine aykırılık davası!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde 8 hastane yer alacak!

Rönesans inşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü 36 ayda tamamlanacak 789.031 metrekareye kurulacak 2 bin 682 yatak kapasiteli sağlık kampüsünde 8 farklı hastane yer alacak.

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Kocaeli Körfezkent'te inşa ediliyor.

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık!

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Satışa sunulan proje Kocaeli Körfezkent'te hayata geçiriliyor.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da açılacak!

İstanbul'da inşa edilmesi planlanan 2,682 yataklı İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü projesi ihalesini alan konsorsiyumun gereken finansmanı sağlayamadığı ve projenin Rönesans Holding tarafından devralındığı belirtildi.

Rönesans Holding Entegre Sağlık Kampüsü projesini devraldı!

İstanbul'da inşa edilmesi planlanan 2,682 yataklı İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü projesi ihalesini alan konsorsiyumun gereken finansmanı sağlayamadığı ve projenin Rönesans Holding tarafından devralındığı belirtildi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü 2016 Ağustos'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak?

Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, yapımı devam eden Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.Çoban halk arasında Şehir Hastanesi olarak bilinen Sağlık Kampüsü’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Ankara Mamak Sağlık Enstitüsü'nün yapımına devam ediliyor!

Türkiye'nin sağlık alanındaki en büyük ihtiyaçlarından birini karşılayacak olan Mamak Sağlık ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nün yapımı hızla devam ediyor.

Bursa Yumurtacılık Tesisi toplantısı 18 Ağustos'ta!

Bursa Yenişehir İlçesi'nde yer alan Fason Damızlık Yumurtacılık Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 18 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Etlik Entegre Sağlık Kampüsü için saatte 900 ton beton üretilecek!

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için, proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil beton üretim tesisi kurulacak. Saatte 900 ton beton üretimi gerçekleştirilecek.

İsmail Sülük Haberi

İsmail Sülük

İska İstanbul Kentsel Analiz Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sülük, Bilgehan Çimen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak'ta kuruldu. 


İska İstanbul Kentsel Analiz Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket inşaat sektörü ile ilgili olarak her türlü plan proje mimarlık ve mühendislik hizmetlerini sağlamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İska İstanbul Kentsel Analiz Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Yeşilce Mahallesi, Kemaliye Sokak, No:2 Ofis...