05 / 05 / 2024

İsmail Tandoğan

İsmail Tandoğan

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

Bayraktar Tandoğan Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Tandoğan Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Tandoğan, Özden Bayraktar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Üsküdar, Sultantepe Mahallesi'nde kuruldu.

3 deprem uzmanı tek bir kent için konuştu: Her an deprem olabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, Prof. Dr. Hasan Çetin ve  Prof Dr. İsmail Hakkı Çağatay'dan tek bir şehir için çok çarpıcı deprem açıklaması geldi. Uzmanlar yaptıkları açıklamada her an deprem olabileceğini belirtti.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Tandoğan tarafından kuruldu.

Belediye o ilde 18 bin 944 metrekarelik arsa satacak! 

Muş Belediye Başkanlığı, Muş Tandoğan Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Eren Tandoğan tarafından kuruldu.

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Tayland Özgür Tandoğan tarafından kuruldu.

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Doğan tarafından kuruldu.

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bozdoğan kuruldu.

Kiralık ev arayışları arttı!

Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, geçmişte emlak arayanların üçte birinin kiralık, üçte ikisinin satılık konut aradığına, fakat bu sene bu oranların eşitlendiğine dikkat çekti. Tandoğan, bu talebin bu şekilde süreceğini dile getirdi.

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

İsmail Tandoğan Haberi

İsmail Tandoğan

İsmail Tandoğan kimdir?

İsmail Tandoğan, 1979’da İstanbul'da doğdu. İstanbul Halide Edip Adıvar Lisesi'nin ardından 1997 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nde mimarlık öğrenimine başladı. 


2001 yılında bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı’nda "Haliç Kıyılarında Bizans Dönemi’nden Günümüze İşlev ve Doku Değişimleri” üzerine yüksek lisansını tamamladı. 


Söz konusu teziyle, Mimarlık Vakfı tarafından açılan yarışmada birincilik ödülü aldı. 2001-2005 yılları arasında restorasyon konusunda çalışmalar yaptı. 


2005-2013 yılları arasında Bahçeşehir İnşaat ve ATR Grup’ta proje yöneticisi mimar olarak çalıştı. 2009-2011 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştı. 


Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmektedir.


BTMH

2013 yışında İsmail Tandoğan ve Özden Bayraktar tarafından...