20 / 07 / 2024

İsmail Yarımca

İsmail Yarımca

Denizli'de yaklaşık 4 bin kişi, vergisini ödedikleri antik kentteki tapulu yerlerini ne satabiliyor ne de kullanabiliyor

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca'da 1010 adet konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez Yarımca'da 1010 adet konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca 496 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Koceli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Yarımca'ya 496 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

Yeşil GYO İlimtepe parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Köyü, 21 adet parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1240 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri yarın açılacak!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ve Hadımköy Doktor İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Yarın açılması planlanan hastanenin son durumu havadan görüntülendi.

Körfez Sahili'ndeki 'hayalet ev' korkutuyor!

Kocaeli Körfez Yarımca sahilinde sahipsiz halde duran bina çevrede yaşayan vatandaşları korkutuyor.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

DP World Yarımca Limanı Körfezi Çin'e bağladı!

DP World Yarımca Limanı İzmit Körfezi'nden Çin'e kadar uzanıyor. Ocak ayında inşasına başlana demiryolu 30 Temmuz'da hizmete girdi.

Emlak Konut Kocaeli Körfez değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koceli Körfez Yarımca mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İsmail Yarımca Haberi

İsmail Yarımca

Denizli'nin Kale ilçesinde yaklaşık 4 bin kişi, vergisini ödedikleri Tabae Antik Kenti'ndeki tapulu yerlerini ne satabiliyor ne de kullanabiliyor. 

     Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tabae Antik Kenti'ni 1985 yılında sit alanı ilan edilmesinden sonra bugüne kadar istimlak olmadığı için antik kentin vatandaşın tapulu malı olarak kaldığını ifade etti. 

     Yaklaşık 70 hektarlık alana konuşlanmış olan antik kentte bin 178 adet gayrimenkul kaydının olduğunu belirten Yarımca, ''Tapusu olanlar emlak vergisini dahi ödemeye devam ediyor. Tabae'nin tapusu yaklaşık olarak 4 bin kişidedir. Bu durumdan şikayetçi olanlar tapularını belediyeye hibe yöntemi ya da devir yöntemiyle vergi borcundan muaf olabileceklerdir'' diye konuştu. 

     Yarımca, Kale ilçesinin güneybatısında kale görünümündeki Tabae'nin kuruluş tarihinin kesin olarak bilinmediğini belirterek şunları kaydetti: 

 ...