21 / 05 / 2024

İsmar Eskişehir nerede

İsmar Eskişehir nerede

İSMAR, bugün Eskişehir’de bulunan Muttalip Mağazasını da hizmete açtı...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

Keleşoğlu ve Boyut Global Eskişehir Hitit Homeofis Dedepark Hotel'e, Espark AVM'ye ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın mesafade yükseliyor. Peki, Eskişehir Hitit Homeofis nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesi nerede?

Toplam 115 adet konutun satışa sunulacağı Eskişehir Odunpazarı TOKİ ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan 4+1 daireler satışa sunuluyor. İhalesi 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan projede başvurular devam ediyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 nerede?

Eskişehir Yaşam Park Evleri 5 blok halinde inşa ediliyor. Eskişehir Yaşam Park Evleri 2 nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje Başak Konut imzası taşıyor.

Eskişehir Başak Residence nerede?

Başak Konut tarafından hayata geçirilen Başak Residence Eskişehir projesi daire alanları 54 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin hemen gerçekleştiği Eskişehir Başak Residence nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

İsmar Eskişehir Muttalip mağazası açıldı!

İSMAR, bugün Eskişehir’de bulunan Muttalip Mağazasını da hizmete açtı...

İSMAR Eskişehir Emek mağazasını hizmete açtı!

İSMAR Marketler Zinciri Eskişehir'deki 9. mağazasını Emek Mahallesi'ne açtı...

Eskişehir'de belediye 2 bin TL'ye restoran kiralıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi,  Vişnelik Mahallesi 15 yıl süreyle restoran olarak işletilmesi işini ihaleye çıkardı. İşin takribi inşaat maliyeti 302 bin 275 TL ve işletme hakkı muhammen bedeli 360 bin TL olarak belirlendi. İlan, bugünkü Resmi Gazete'de

Eskişehir'de işletilmek üzere 15 yıllığına gayrimenkul kiraya verilecek!

 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Vişnelik Mahallesi'nde bulunan gayrimenkul hak tesisi yaptırılmak üzere, 15 yıl süreyle restoran olarak işletilmek üzere kiraya verilecek...

Eskişehir'de 900 bin TL'ye dükkan! İcradan!

Eskişehir 71 İcra Müdürlüğü, Eskişehir'in Odunpazarı İlçesinde bulunan dükkanı 900 bin TL tahmini bedel ile satışa çıkardı...

İsmar Eskişehir nerede Haberi

İsmar Eskişehir nerede

Temmuz ayının ilk haftasına 1 haftada 7 Süpermarket açılışı parolasıyla başlayan İSMAR, bu açılışlar ile perakende sektöründe bir rekora imza atmaya hazırlanıyor. Bu hedef doğrultusunda, 01 Temmuz Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta Mağralı Mağazasının açılışını bölge halkının yoğun ilgisi altında gerçekleştiren İSMAR, bugün Eskişehir’de bulunan Muttalip Mağazasını da hizmete açtı.


Müşteri memnuniyetini temel alan üstün hizmet kalitesi, özenle hazırlanmış reyonları ve uygun fiyat stratejisi ile beğeni toplayan İSMAR Süpermarket, 02 Temmuz Salı günü gerçekleşen Muttalip Mağazasının açılışı ile birlikte Eskişehir ilinde 10., toplamda 71. Mağazasını hizmete açmış oldu. İSMAR Süpermarket Muttalip Mağazası 500 m² net satış alanı ve 4 kasa ile hizmet vermektedir. Açılış, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Dr. M. Fuat GÜRCÜOĞLU, İSMAR Yönetim Kurulu Başkanı Aslan AKYÜREK, İSMAR Genel Müdürü Can...