01 / 05 / 2024

İSMEP müteahhitlik seçimi

İSMEP müteahhitlik seçimi

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi rekabetçi ihale usullerine göre müteahhitlik seçimi sonuçları açıklandı. Müteahhitlik seçimi sonuçları haberimizin içindeki ekte yer alıyor..

İSMEP müteahhitlik seçimi sonuçları!

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi rekabetçi ihale usullerine göre müteahhitlik seçimi sonuçları açıklandı. Müteahhitlik seçimi sonuçları haberimizin içinde yer alıyor...

Yabancı analistler seçimi nasıl değerlendirdi? Dolar, altın ve faiz tahminleri ne oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanmasının ardından yabancı yatırımcılar dikkatlerini yeni kurulacak olan hükümete çevirirken geleceğe dönük tahminlerini de açıkladılar. Bu haberi okumadan sakın yatırım yapmayın.

Avrasya GYO'nun Reform Bağımsız Denetim seçimi tescillendi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız denetim şirketi olarak Reform Bağımsız Denetim A.Ş seçimi tescillendi...

Atakule GYO'nun bağımsız denetim şirket seçimi onaylandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için  PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı. Bağımsız denetim şirket seçimi onaylandı... 

STC Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STC Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi MHD Samer Al Seırawan tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kanal İstanbul Projesi'nin güzergah seçimi yapıldı mı?

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı olan Ethem Gönenç bugünkü yazısında Kanal İstanbul projesini anlattı. Gönenç, projenin güzergah seçimi ve yaratacağı etkilerle ilgili önerilerde bulundu. İşte o yazı...

Halk GYO yönetim kurulunun bağımsız üye seçimi sonrası güncel bilgileri!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Nisan 2016 yönetim kurulu bağımsız üye seçimi olarak belirlenen kararın özel durum açıklamasıyla yeniden gündeme getirilerek yeniden yayımlandı.

Organize sanayi bölgeleri yer seçimi yönetmeliği!

Organize sanayi bölgeleri yer seçimi yönetmeliği 18 Kasım 2015 tarihinde 29536 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, organize sanayi bölgelerinin yer seçimi işlemlerine ilişkin usul ve esasları düzenliyor..

Mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için ne yapılmalı?

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokak bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks, mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için yapılması gerekenleri açıkladı.

Kadastro çalışmalarında bilirkişi seçimi nasıl yapılır?

Bilirkişi, hakim veya savcının hukuki bilgisi dışında, çözümü uzmanlık, özel veya teknik bilgi gerektiren durumlarda başvurulan, o konunun uzmanı kişilere deniyor. Peki, kadastro çalışmalarında bilirkişi seçimi nasıl yapılır?

Bina yönetimi seçimi nasıl yapılır?

Bina yönetimi oluşturulması, yönetimin görev ve sorumlulukları Kat Mülkiyeti Kanunu'nda yer açıklanıyor. Peki, bina yönetimi seçimi nasıl yapılır?

Karasu Otomotiv Endüstri Bölgesi yer seçimi tamamlandı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Sakarya'nın Karasu ilçesinde, otomotiv konusunda ihtisaslaşmış bir endüstri bölgesinin kurulması için gerekli fizibilite ve yer seçimi çalışmalarımız tamamlandı" dedi.

Apartman yönetici seçimi ne zaman yapılır?

Sekiz veya daha fazla bağımsız bölümü olan apartmanda yönetici atanması mecburi oluyor. Yönetici, kat maliklerinin, hem sayı hem arsa payı bakımından çoğunluğu tarafından atanır. Peki, apartman yönetici seçimi ne zaman yapılır?

Bayrampaşa Hali'nin yer seçimi için ihaleye çıkıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Hali yer seçimi kriterleri, hal işletim modeli tasarımı; et ve süt ürünleri, kuru gıda, kesme çiçek, su ürünleri halleri analiz, araştırma ve veri toplama çalışması hizmeti alımı ihalesini 6 Nisan 2015 tarihinde

İSMEP müteahhitlik seçimi Haberi

İSMEP müteahhitlik seçimi


 İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi rekabetçi ihale usullerine göre müteahhitlik seçimi sonuçları için