30 / 04 / 2024

ismet acar istanbul dava

ismet acar istanbul dava

Acarİstanbul projesi için, 2003 yılında alınan ön izni iptal eden Orman Bakanlığı'nın bu kararı mahkemeden döndü. İsmet Acar davayı kazanmak üzere.

Beykoz Acarlar Camisi ibadete açıldı!

Beykoz'da Camisi olmayan tek mahalle olan 10 bin kişinin yaşadığı Acarlar Mahallesi camisine kavuştu. Hayırsever iş adamı ismet Acar'ın yaptırdığı cami cuma namazı öncesinde dualarla ibadete açıldı.

Erdal Acar İstanbul'da 3 otel açacak!

Erdal Acar İstanbul’da biri butik olmak üzere üç tane otel açmaya hazırlanan Erdal Acar, bir açılışa ise dünyaca ünlü top model Irina Shayk’ı getirtiyor.

Doğan Acar: Ankara-İstanbul YHT'nin açılmasıyla turizm canlanacak!

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapımına devam edilen Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattının açılmasıyla iç turizmde de önemli bir hareketlilik yaşanması bekleniyor.Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar konuyu değerlendirdi.

Martı Hotel'den 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’na desteğini bu yıl da sürdürüyor. Martı Hotel 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı sunuyor.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim! Son 80 daire!

Kadıköy Fikirtepe'de Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Concord istanbul'da ramazan ayma özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor

Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri!

Toplam inşaat alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah., Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Concord İstanbul'da son 80 daire için yüzde 10 indirim!

Concord istanbul'da ramazan ayına özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projesinin ilk etabında 622 rezidans yer alıyor.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez yapılacak olan İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

İsmail Acar'dan Şehrizar Konakları'na özel sergi!

Geçmişin izlerini günümüze taşıyan mimari anlayışına sahip Şehrizar Konakları'nın toplantısı bugün yapıldı. Projenin mimarisini üstlenen Ressam İsmail Acar, Şehrizar Konakları projesine özel bir sergi düzenleyecek.

Resim İstanbul'da fiyatlar 207 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde fiyatlar 207 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Resim istanbul 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Şehrizar Konakları'nda İsmail Acar'ın eserleri hediye edilecek!

Konutla sanatı buluşturdu Üsküdar'da Çalık Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sehrizar Konakları, konutla sanatı buluşturdu. İşbirliği kapsamında daire sahiplerine ressam İsmail Acar'ın eserleri de hediye edilecek.

Şehrizar Konakları'na ressam Acar tasarımı!

Şehrizar Konakları’ndan ev alanlara Ressam İsmail Acar’ın koleksiyonundan bir eser hediye edilecek. Acar, Şehrizar Konakları’nda sergi de düzenleyecek.Şehrizar Konakları'nda 3+1’den 9+1’e kadar oldukça farklı daire seçenekleri bulunuyor.

ismet acar istanbul dava Haberi

ismet acar istanbul dava

İstanbul 4'üncü Bölge İdare Mahkemesi İsmet Acar'ın açtığı dava sonucunda bakanlığın uygulamasına karşı, yürütmeyi durdurma kararı aldı. Mahkeme, Acarlar'ın daha önce alınan ön iznin geçerli olduğu yönünde karar verdi. Acar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Acaristanbul ile ilgili yapılaşma için ön iznin ardından kesin izin alabilmek için Orman Bakanlığı'na müracaat etmiş, ancak bu talep reddedilmişti. İsmet Acar, bunun üzerine İdare Mahkemeye yürütmenin durdurulması için dava açmıştı. 4. İdare Mahkemesi önceki gün görülen duruşma ile davayı karara bağladı. Kararda, ''Kesin izin'' verilmeyen Acaristanbul'un bulunduğu Serdaroğlu Ormanı için, Acar İnşaat A.Ş tarafından 2001 yılında ön izin talebinde bulunduğuna dikkat çekildi. Kabul edilen bu talep doğrultusunda 1/5000 ölçekli harita hazırlanarak ağaç ve rölöve...