09 / 05 / 2024

İsmet Bakırtaş

İsmet Bakırtaş

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Bakırtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Automall AVM, C Blok'ta kuruldu.

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Tahsin Bakırtaş "Sakın satmayın" dedi, dolar için tarih verdi

Ekonomist Prof. Dr. Tahsin Bakırtaş, elinde döviz bulunduranları satmamaları konusunda uyardı ve doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Bakırtaş tarafından kuruldu.

Makani Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makani Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bakırtaş, Anna Loladze ve Maka Rostıashvıllı ortaklığında kuruldu.

Devin Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Bakırtaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Korkutata Sokak'ta kuruldu.

Yenilik Yapı Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Royal Suites Şubesi açıldı!

Yenilik Yapı Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Royal Suites Şubesi, Meral Bakırtaş Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi'nde kuruldu.

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Hamzaoğlu, Murat Bakırtaş, Mustafa Çebi, Kadir Bakırtaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

DASK genç bakışlara önem veriyor!

DASK, beş yıldır düzenlediği kısa film yarışmaları büyük ses getiriyor. DASK Koordinatörü İsmet Güngör, “Deprem ve zorunlu deprem sigortası ile ilgili duyarlılığı artırmak için gençlerin bakış açısına büyük önem veriyoruz” dedi.

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Bakırtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Automall AVM, C Blok'ta kuruldu.

Serba Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Serba Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Servet Bakırtaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Günsenin Bakırtaş Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 600 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Evre İnşaat Gıda Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evre İnşaat Gıda Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Bakırtaş, Ömer Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Trendy Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Trendy Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, 21 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Şeyda Gülçin Bakırtaş ve Melike Aslıyüksek ortaklığıyla kuruldu...

İzocam ve İfsak'ın EnerjiK Bakış Sergisi Ankara'da!

İzocam ve İFSAK işbirliğinde, çok sayıda ünlü ismin eserlerinin de yer aldığı Enerjik Bakış projesi, Ekim ayı ile birlikte İstanbul dışındaki illerde sergilenmeye başlıyor

İsmet Bakırtaş Haberi

İsmet Bakırtaş
Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Bakırtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya...