21 / 05 / 2024

İsmet Şahin kimdir

İsmet Şahin kimdir

Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin, Pozantı - Tekir - Gülek arası ile Kızıldağ -Aladağ arasında teleferik kuracağını söyledi. Şahin, teleferik projesinin kendisine ait olduğunu belirtti.

Srkn İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Srkn İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 370 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Şahin tarafından kuruldu.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hazır Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Hazır Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Şahin tarafından kuruldu.

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

İsmet Kaya Erdem kimdir?

Fibabanka A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Kaya  kimdir? İsmet Kaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmet Kaya'nın biyografisi...

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Şahin tarafından kuruldu. 

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

İsmet Şahin kimdir Haberi

İsmet Şahin kimdir

Cesur, iddialı ve biraz da deli-dolu sloganı ile yola çıkan Deli Rüzgar namıyla tanınan Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin çılgın projesini açıkladı. Deli Rüzgar Adana'nın yayla turuzminin yoğun olduğu Pozantı-Tekir-Gülek arası ile Kızıldağ-Aladağ arasında ulaşımı teleferikle sağlayacağını açıkladı. Deli Rüzgar 10'ar kişilik iki adet teleferiğin hizmete girmesiyle yaylalarda ulaşım sorununu ortadan kaldıracağını dile getirdi. 


Teleferik projesinin kendisine ait olduğunu belirten Deli Rüzgar, "Biz AK Parti'nin Büyükşehir adayı gibi projelerimizi Ankara'da hazırlamıyoruz. Uzman ekibimle projelerimizi Adana'da kentin şartlarına göre hazırlıyoruz" dedi. Bir başka projesinin ise kentsel dönüşümle olduğunu dile getiren Deli Rüzgar, "Halkımızın desteğiyle başkanlık koltuğuna uturduğumuzda Hürriyet, Dağlıoğlu, Meydan mahallelerini yıkarak burada modern konutlar üreteceğiz" diye konuştu. 


Adana...