03 / 05 / 2024

İsmet Şahin: Teleferik projesini kentin şartlarına göre hazırlıyoruz!

İsmet Şahin: Teleferik projesini kentin şartlarına göre hazırlıyoruz!

Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin, Pozantı - Tekir - Gülek arası ile Kızıldağ -Aladağ arasında teleferik kuracağını söyledi. Şahin, teleferik projesinin kendisine ait olduğunu belirtti.



Cesur, iddialı ve biraz da deli-dolu sloganı ile yola çıkan Deli Rüzgar namıyla tanınan Bağımsız  Adana  Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin çılgın projesini açıkladı. Deli Rüzgar Adana'nın yayla turuzminin yoğun olduğu Pozantı-Tekir-Gülek arası ile Kızıldağ-Aladağ arasında ulaşımı teleferikle sağlayacağını açıkladı. Deli Rüzgar 10'ar kişilik iki adet teleferiğin hizmete girmesiyle yaylalarda ulaşım sorununu ortadan kaldıracağını dile getirdi. 


Teleferik projesinin kendisine ait olduğunu belirten Deli Rüzgar, "Biz AK Parti'nin Büyükşehir adayı gibi projelerimizi Ankara'da hazırlamıyoruz. Uzman ekibimle projelerimizi Adana'da kentin şartlarına göre hazırlıyoruz" dedi. Bir başka projesinin ise kentsel dönüşümle olduğunu dile getiren Deli Rüzgar, "Halkımızın desteğiyle başkanlık koltuğuna uturduğumuzda Hürriyet, Dağlıoğlu, Meydan mahallelerini yıkarak burada modern konutlar üreteceğiz" diye konuştu. 


Adana Haber


Geri Dön