26 / 07 / 2024

kızıldağ elmadağ arasına teleferik mi yapılacak

kızıldağ elmadağ arasına teleferik mi yapılacak

Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin, Pozantı - Tekir - Gülek arası ile Kızıldağ -Aladağ arasında teleferik kuracağını söyledi. Şahin, teleferik projesinin kendisine ait olduğunu belirtti.

1952 yılında Mecidiyeköy Aksaray arasına yapılacak metro için Fransız firmasından teklif! 160 milyon liraya mal olacak!

1952 yılında Mecidiyeköy Aksaray arasına kurulacak olan metro ihalesi için Fransız firmasından teklif gelmiş. Toplamda 160 milyona mal olacak metro inşaat için gerekli görüşmeler yapılmış...

Kardeşler arasında miras paylaşımı! Kız ve erkek çocuklar arasında miras nasıl paylaştırılır? 

Miras anlaşmazlıklarında yapılacak olan kurallar kardeşler arasında nasıl paylaşılacağı merak edilen konular arasında. Buna göre, kız ve erkek çocuklar arasında miras payı farkı var mıdır? Nasıl paylaşım olur? İşte haberlerin ayrıntıları...

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımı yapacak. Kızılay KPSS’siz memur alımında bulunacak. İşte Kızılay iş ilanına dair detaylar!

Kızılay’dan market kampanyası! Başvuranlara anında alışveriş kartı verilecek! İşte şartlar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra Kızılay market kampanyasına başladı. İşte istenilen şartlar!

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Adil Karaismailoğlu: Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, "Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık" dedi.

Demet Akalın kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı!

Lüks harcamaları ile tepkileri toplayan popçu Demet Akalın'ın kızına aldığı oyuncak, sosyal medyaya damga vurdu. Popçu, önceki gün 5 yaşındaki kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

kızıldağ elmadağ arasına teleferik mi yapılacak Haberi

kızıldağ elmadağ arasına teleferik mi yapılacak

Cesur, iddialı ve biraz da deli-dolu sloganı ile yola çıkan Deli Rüzgar namıyla tanınan Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin çılgın projesini açıkladı. Deli Rüzgar Adana'nın yayla turuzminin yoğun olduğu Pozantı-Tekir-Gülek arası ile Kızıldağ-Aladağ arasında ulaşımı teleferikle sağlayacağını açıkladı. Deli Rüzgar 10'ar kişilik iki adet teleferiğin hizmete girmesiyle yaylalarda ulaşım sorununu ortadan kaldıracağını dile getirdi. 


Teleferik projesinin kendisine ait olduğunu belirten Deli Rüzgar, "Biz AK Parti'nin Büyükşehir adayı gibi projelerimizi Ankara'da hazırlamıyoruz. Uzman ekibimle projelerimizi Adana'da kentin şartlarına göre hazırlıyoruz" dedi. Bir başka projesinin ise kentsel dönüşümle olduğunu dile getiren Deli Rüzgar, "Halkımızın desteğiyle başkanlık koltuğuna uturduğumuzda Hürriyet, Dağlıoğlu, Meydan mahallelerini yıkarak burada modern konutlar üreteceğiz" diye konuştu. 


Adana...