26 / 07 / 2024

Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin

Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin

Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin, Pozantı - Tekir - Gülek arası ile Kızıldağ -Aladağ arasında teleferik kuracağını söyledi. Şahin, teleferik projesinin kendisine ait olduğunu belirtti.

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Kiracılar aman dikkat! Kiracılara icradan büyük borç çıkabilir...

Kiracılar ile ev sahipleri arasında son zamanlarda yaşanan anlaşmazlıklar sürekli gündemdeki yerini korurken kiracıların ev sahibinden bağımsız olarak büyük bir borç riski ile karşı karşıya kalabilecekleri ile ilgili uyarıda yapıldı. İşte haberin detayları...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir 4 oda 1 salon 7 konut satıyor! 2.4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı,  Çankaya Kızılırmak-Karakusunlar'da yer alan 7 adet konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir 7 konutu satıyor! 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak - Karakusunlar Mahallesi'nde yer alan 7 konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin Haberi

Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin

Cesur, iddialı ve biraz da deli-dolu sloganı ile yola çıkan Deli Rüzgar namıyla tanınan Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin çılgın projesini açıkladı. Deli Rüzgar Adana'nın yayla turuzminin yoğun olduğu Pozantı-Tekir-Gülek arası ile Kızıldağ-Aladağ arasında ulaşımı teleferikle sağlayacağını açıkladı. Deli Rüzgar 10'ar kişilik iki adet teleferiğin hizmete girmesiyle yaylalarda ulaşım sorununu ortadan kaldıracağını dile getirdi. 


Teleferik projesinin kendisine ait olduğunu belirten Deli Rüzgar, "Biz AK Parti'nin Büyükşehir adayı gibi projelerimizi Ankara'da hazırlamıyoruz. Uzman ekibimle projelerimizi Adana'da kentin şartlarına göre hazırlıyoruz" dedi. Bir başka projesinin ise kentsel dönüşümle olduğunu dile getiren Deli Rüzgar, "Halkımızın desteğiyle başkanlık koltuğuna uturduğumuzda Hürriyet, Dağlıoğlu, Meydan mahallelerini yıkarak burada modern konutlar üreteceğiz" diye konuştu. 


Adana...