06 / 07 / 2024

İsmetiye Deresi son durum

İsmetiye Deresi son durum

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden geçen Gökdere, Hacivat Deresi ve Yunuseli Kanalı’nın ardından Demirtaş İsmetiye Mahallesi’nden geçen İsmetiye Deresi’nde de ıslah ve rekreasyon çalışmalarını başlattı.

Bursa Büyükşehir'den üç yeni köprü!

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Silivri Boğluca Deresi üzerindeki son binalar yıkıldı!

Silivri Belediyesi ekipleri, Boğluca Deresi üzerinde yapı ömrünü tamamlamış son kalan üç binanın yıkımını başarıyla gerçekleştirdi.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Bursa Mandıras Deresi ıslahında sona gelindi!

Son 5 yılda altyapı yatırımlarına 1 milyar 300 milyon TL’den fazla kaynak aktaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, olası sel baskınlarına karşı 25 derede aralıksız sürdürdüğü ıslah çalışmaları kapsamında Kestel Mandıras Deresi’ndeki çalışmaları da tamamlama aşamasına getirdi.

Van Akköprü Deresi Islah Projesi tamamlanıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan geçen yılda ikinci etabı tamamlanarak hizmete sunulan Akköprü Deresi Islah Projesi’nin son etabı da yapılmaya başlandı.

Bursa İsmetiye Deresi'ne 3 yeni köprü!

Bursa’nın her köşesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dere ıslah çalışmaları tamamlanan İsmetiye Deresi üzerine 3 ayrı köprü yapıyor.

Seydişehir Akçay Deresi'nde ıslah çalışmalarında son durum!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal Akçay Deresi'nin ıslah çalışmalarını inceledi. Tutal, bölgede ikamet eden vatandaşların kışı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmalara hız kazandırıldığını dile getirdi.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sakarya Mahmudiye Seydisuyu Deresi modern görünüme kavuştu!

Mahmudiye’de yıllardır kaderine terk edilen ve ilçenin en büyük sorunu haline gelen Seydisuyu Deresi’nin son hali görenleri sevindirdi. Dere, sadece bir yılda güzel bir görünüme kavuştu.

Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları 5 bin 400 metreyi aştı!

Yedi ilçeden geçerek Marmara Denizi’ne dökülen, son yıllarda taşkınlarla çevreye büyük zarar veren Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları, 5 bin 400 metreyi aştı. İSKİ, dere güzergâhını düzelterek sel riskini bitirmeyi amaçlıyor

Bursa İsmetiye Deresi'nde çalışmalar sürüyor!

Kent merkezindeki dereleri ıslah eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İsmetiye Deresi 'ndeki çalışmaları da tamamlanma aşamasına getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe çalışmaları yerinde inceledi.

İsmetiye Deresi son durum Haberi

İsmetiye Deresi son durum

 Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden geçen Gökdere, Hacivat Deresi ve Yunuseli Kanalı’nın ardından Demirtaş İsmetiye Mahallesi’nden geçen İsmetiye Deresi’nde de ıslah ve rekreasyon çalışmalarını başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 4 kilometrelik dere ıslah çalışmasının yanında korkuluk imalatları ve yeşil alan düzenlemeleri ile İsmetiye Deresi’nin bölgeye prestij katacağını söyledi.


Büyükşehir sınırlarındaki 25 derede düzenli olarak ıslah çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden geçen Gökdere, Hacivat ve Nilüfer Çaylarının kollarında ıslah çalışmasının yanında çevre düzenlemeleri ile dere kenarlarını yeni yaşam alanlarına dönüştürüyor. Özellikle yaşam alanlarının içinden geçen derelerdeki ıslah çalışmalarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ aracıyla yapılan çalışmalara İsmetiye Deresi’ni de ekledi. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki derede ıslah çalışmaları yapılırken, aynı zamanda bugüne kadar dereye akan evsel...