27 / 04 / 2024

ismetpaşa parkı

ismetpaşa parkı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, "Birileri politika yapma uğruna, başka kanallardan medet umma arayışına girdi. Bir laf var 'Geçti Bor'un pazarı..' O pazarlar geçti artık" dedi...

Dalyan'da hangi bölgelerde deprem riski var?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ekonomik kaygılarla satılmak istenen Dalyan’a vatandaşlar sahip çıkıyor. EDÇEP sözcüsü Öztürk, bölgenin doğa parkı olması gerektiğini söyledi. Öztürk, bölgenin deprem riskine de değindi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Yıldırım Sular Vadisi projesi için geri sayım başladı!

Açılışı için geri sayımın başladığı Sular Vadisi Doğa Parkı, insanları yeşil ve mavinin birbirinden güzel tonlarıyla buluşturacak.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Yıldırım Sular Vadisi'nde inşaat hızla sürüyor!

Yıldırım Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında sayılan Sular Vadisi Doğa Parkı’nda inşaat çalışmaları yüzde 51’lik seviyey geldi.

Tarsus Belediyesi'nden İsmetpaşa'da karma proje!

Tarsus Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki ticaret + konut alanında kalan 10 bin 408 metrekarelik arsada karma proje yaptırıyor..

İzmir Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Parkı önündeki trafiğin yer altına alınmasıyla hayata geçirilecek olan Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

ismetpaşa parkı Haberi

ismetpaşa parkı


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar,  Bayrampaşa Belediyesi tarafından yenilenen İsmetpaşa Parkı'nın açılışında, Türkiye'de kişi başına gelirin 10 bin-11 bin dolar civarında olduğunu, bunu 25 bin dolara çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.


Bayraktar, konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Birileri politika yapma uğruna, başka kanallardan medet umma arayışına girdi. Bir laf vardır 'Geçti Bor'un pazarı...' diye. O pazarlar geçti artık. İktidara gelmek istiyorsanız proje üreteceksiniz, halkın nabzını tutacaksınız, halkla beraber olacaksınız, halkın kendisi olacaksınız. Jakoben zihniyetle, tepeden bakan zihniyetle, vatandaşı hakir görmekle iktidara gelemezsiniz. Belden aşağıya vurmakla, popülist politikalar yapmakla, birtakım demokrasi dışı güçlerden medet umarak iktidara gelme hayalinden artık vazgeçin, unutun. Bundan sonra ancak avcunuzu yalarsınız ve nal toplarsınız.


Öyle Gezi Parkı'dır, yok 'Ortadoğu Teknik Üniversitesi içinden yol geçecek'... Hadi oradan, geçti geçti o günler. Türkiye...