19 / 05 / 2024

ismetpaşa stadı arazisi son durum

ismetpaşa stadı arazisi son durum

Tokal Grup iştiraki Kumuşoğlu İnşaat, Emlak Konut GYO ihalesinden aldığı İsmetpaşa Stadı'nda yapacağı projeye hazırlanıyor. Kocaeli Derince'de yer alan İsmetpaşa Stadı arazisinde konut ve AVM alanı olacak.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Ekrem İmamoğlu: Tarkan'ın imar talebi her vatandaş gibi değerlendirilir!

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisi için istediği imar izni hakkında açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bilgim yok, ben de basından okudum. Varsa her vatandaş gibi talebi değerlendirilir, bakılır" dedi...

Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisine imar izni yok!

İBB Meclisi’nin 2020 Ocak 2'nci toplantısında komisyonların hazırladığı raporlar karara bağlandı. Raporlar arasında Tarkan’ın arazisinin imar dosyası da bulunuyordu.Tarkan Bayrampaşa Cevatpaşa'daki arazisi için istediği imar iznini bir kez daha alamadı...

Ekrem İmamoğlu sıkıştıkça kamu arazisi mi sattı?

CHP’nin İBB Başkan adayı İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde bütçe açığını kapatmak için belediyeye ait arsa ve binaları 79 milyon 195 TL'ye sattığı iddia edildi...

Derince Millet Bahçesi'nin imar planı askıda!

Derince İsmetpaşa Stadı yıkıldı. Stadın yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi için hazırlanan 1/1000’lik imar planları askıya çıktı. Planlar 1 ay süreyle askıda kalacak... 

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

CarrefourSa Bayrampaşa arazisi 145 milyona Re-Pie'ye satıldı!

CarrefourSa Cerrefour Sabancı Ticaret Merkezi, CarrefourSa'nın Bayrampaşa'daki arazisi ile ilgili KAP'a açıklama yaptı. Şirket Bayrampaşa'daki dev araziyi 145 milyona sattığını resmen duyurdu...

Tarsus Belediyesi'nden İsmetpaşa'da karma proje!

Tarsus Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki ticaret + konut alanında kalan 10 bin 408 metrekarelik arsada karma proje yaptırıyor..

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Çanakça Stadı tribüne kavuşuyor!

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

Ankara İsmetpaşa'daki 11 gecekondu yıkılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların temizlenmesi kararı doğrultusunda, 11 gecekonduyu yıkıyor.

Sakarya Atatürk Stadı arazisi imara açıldı!

TOKİ'ye devredilen Atatürk Stadı arazisini imara açılması yönündeki plan değişikliği teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Buna göre TOKİ burada 4 katlı konut ve AVM inşa edebilecek.

ismetpaşa stadı arazisi son durum Haberi

ismetpaşa stadı arazisi son durum


Tokal Grup iştiraki Kumuşoğlu İnşaat, Emlak Konut GYO ihalesinden aldığı İsmetpaşa Stadı'nda yapacağı projeye hazırlanıyor. Kocaeli Derince'de yer alan İsmetpaşa Stadı arazisinde konut ve AVM alanı olacak.


Kumuşoğlu İnşaat İsmetpaşa Stadı projesinde mimari çalışmalar devam ediyor. 2 ay içerisinde başlaması hedeflenen proje 72 bin 313 metrekare alanda inşa edilecek.


Emlak Konut GYO'nun 20 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirdiği "Kocaeli Derince Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesini Kumuşoğlu - Tokal İnşaat ortaklığı arsa için 385 milyon TL, Emlak Konut'a yüzde 21,61 oranında 83 milyon 500 bin TL teklif vererek almıştı.


İsmetpaşa Stadı arazisi için Tokal İnşaat - Kumuşoğlu İnşaat ortaklığı ile Emlak Konut GYO arasında 20 Ağustos 2014 tarihinde sözleşme imzalanmıştı.



Tel: 0 212 450 11 61

Web: www.tokal.com.tr

Gülcihan...