06 / 05 / 2024

ismetpaşa stadı ihale sonucu

ismetpaşa stadı ihale sonucu

İsmetpaşa Stadı'nında içinde bulunduğu 72 bin metrekarelik alanı tek parsel üzerinden satışa çıkacak. İhale 12 Haziran günü saat 14:30' da iki oturum halinde yapılacak...

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

Devlet lojmanlarından 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafındasn satış talimatı verilen 11 bin 700 kamu konutundan 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Çanakça Stadı tribüne kavuşuyor!

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkım kararı protesto edildi!

CHP İstanbul İl Örgütü, Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkılması kararını protesto etti. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, stat önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, burada birçok takıma kaptanlık yapan sporcuların yetiştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Stadı yıkılacak!

Milli futbolcular Saffet Sancaklı, Sedat, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz’ün yetiştiği 50 yıllık Gaziosmanpaşa Stadı, AKP’li Gaziosmanpaşa Belediyesi ile İBB İmar Komisyonu’nun kararı doğrultusunda, kat otoparklı pazar yeri yapılacak.

Manisa Alaşehir'e yapılacak kavşağın ihale süreci tamamlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde trafik yoğunluğun fazla olduğu Sarıkız Deresi ile Alaşehir Devlet Hastanesi arasında yapılacak olan kavşağın ihale süreci tamamlanarak, yer teslimi gerçekleştirildi. Kavşağın 2016 yılı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Tokal Grup, İsmetpaşa Stadı için Emlak Konut'tan haber bekliyor!

Tokal Grup bünyesindeki Kumuşoğlu İnşaat'ın İsmetpaşa Stadı yerine yapacağı proje için Emlak Konut GYO'dan haber bekleniyor. İsmetpaşa Stadı yıkılıp, yerine konut ve alışveriş merkezi yapılacak.

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı 1 yıl ertelendi!

Kocaelispor taraftarına İsmetpaşa Stadı ile ilgili kulüp yönetiminden iyi haber geldi.Yıkımı yılan hikayesine dönen İsmetpaşa Stadı ile ilgili Kocaelispor taraftarına müjdeli haber geldi.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkılışı ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kocaelispor’un iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı belirsizliğini koruyordu. Bakan Fikri Işık müjdeyi verdi. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılışı bir yıl daha ertelendi

ismetpaşa stadı ihale sonucu Haberi

ismetpaşa stadı ihale sonucu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Emlak Konut'a devredilen İsmetpaşa Stadı'nın satış ihalesi 12 Haziranda yapılacak. Daha önce 4 parsel halinde satılması planlanan İsmetpaşa Stadı'nında içinde bulunduğu 72 bin metrekarelik alanı tek parsel üzerinden satışa çıkacak. İhale 12 Haziran günü saat 14:30'da iki oturum halinde yapılacak. 


EMLAK KONUT'A DEVREDİLDİ 


Gençlik ve Spor Bakanlığı, ilimiz Alikahya bölgesinde inşa edilecek 33 bin kişilik yeni stadyumun inşaatını yapacak olan TOKİ'ye, İzmit İsmetpaşa Stadı'ııın 72.650 metrekare .büyüklüğündeki arsasını yeni stadın maliyetine karşılık devretmişti. TOKİ, İsmetpaşa Stadı arazisinin satışı için iki kez ihaleye çıktı, ama talep gelmedi. Mevcut stadın arazisi yapılan protokolle Emlak Konut'a devredildi. Emlak Konut İsmetpaşa Stadı'nın da içinde bulunduğu araziyi tek parsel halinde satışa çıkardı. 


DEĞERİ 70 MİLYON LİRA 


Emlak Konut GYO İsmetpaşa Stadı'nın...