01 / 05 / 2024

İsmetpaşa Stadyumu nerede

İsmetpaşa Stadyumu nerede

TOKİ'nin Kocaeli'nde bulunan ve de Kocaelispor'un 35 yıldır müsabakalarını yaptığı İsmetpaşa Stadyumu' nu yıkıp yerine AVM yapacak olmasını stadyumun içindeki taraftarlar, futbol oynayarak protesto etti...

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Tarsus Belediyesi'nden İsmetpaşa'da karma proje!

Tarsus Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki ticaret + konut alanında kalan 10 bin 408 metrekarelik arsada karma proje yaptırıyor..

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Bayrampaşa dönüşüm projesinde sözleşme randevuları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında Bayrampaşa ilçesi sınırları içerisinde kalan İsmetpaşa Mahallesi’nde yepyeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. 

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

İsmetpaşa Stadyumu nerede Haberi

İsmetpaşa Stadyumu nerede

Kocaelispor'uıı 35 yıldır müsabakalarını yaptığı İsmetpaşa Stadyumu'nun yıkılıp yerine AVM yapılacak olması Kocaelispor taraftarlarını çileden çıkardı. İsmetpaşa Stadyumu önünde toplanan taraftarlar AVM yapılıyor olmasını futbol oynayarak protesto etti. 

Grup adına konuşan Kemal Korucu, 30 yıldır izmit'te yaşadığını belirterek, "Kocaelispor'uıı Türkiye Kupası'nı kaldırdığı maçta da şampiyonluk için oynadığı sezonda da buradaydım" dedi. Korucu, meselenin sadece endüstriyel futbol ve Kocaelispor'uıı geldiği noktayla ilgili olmadığını düşündüklerini dile getirerek, "Hemen 200 metre ileride başka bir alışveriş merkezi varken yenisinin yapılmasının anlamı yoktur" ifadesini kullandı. 

Gruptakiler, açıklamanın ardından iki takıma ayrılarak kısa süreli maç yaptı. Toplu Konut Idaresi'nin daha önce de Adana 5 Ocak biliniyor. TOKİ'nin Samsun, Di- AVM, Otel v.b türden girişimlerin S t a d y u m u' n u yarbakır, Adana, Kocaeli...