01 / 05 / 2024

İsmetpaşa Stadyumu

İsmetpaşa Stadyumu

İsmetpaşa Stadyumu, 12 Haziran'da yeniden ihaleye çıktı ve ihalenin sonucu açıklandı. İsmetpaşa Stadyumu'nu merkezi İstanbul'da bulunan ve en yüksek teklifi verenTokal İnşaat ve Kumuşoğlu İnşaat firması aldı.

Kocaeli'de alışveriş merkezi yapılmasına vatandaşlar tepki gösterdi!

İsmetpaşa Stadyumu'nun TOKİ tarafından yıkılmasını istemeyen Kocaelililer adına konuşan Erkut Güzel "İnsanların spor yapması için spor kompleksi yapsınlar" dedi. İsmetpaşa Stadyumu'nun yıkılarak yerine AVM yapılması tepkilere yol açtı...

İsmetpaşa Stadyumu yerine AVM yapılmasını taraftarlar protesto etti!

TOKİ'nin Kocaeli'nde bulunan ve de Kocaelispor'un 35 yıldır müsabakalarını yaptığı İsmetpaşa Stadyumu' nu yıkıp yerine AVM yapacak olmasını stadyumun içindeki taraftarlar, futbol oynayarak protesto etti...

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Başkentte KDV'den ve emlak vergisinden muaf 2 adet devre mülk satılıyor! 

Ankara Kızılcahamam Milli Emlak, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet devre mülkü satıyor. Peki Ankara Kızılcahamam'da yer alan devre mülklerin fiyatları ne kadar? 

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

İzmir Dikili'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili İsmetpaşa Mahalesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Başkentte 20 adet arsa 6 taksitle satılıyor! 537 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan 20 adet arsayı 6 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Ankara'da 6 taksitle 23 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam İsmetpaşa, Kemalpaşa ve Yukarı Çanlı mahallelerinde yer alan 23 adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Dikili'de 18.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Dikili Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Dikili ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi, 2309 ada 1 parselde yer alan arsayı 18 milyon 715 bin 266 TL'ye icradan satıyor...

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

TOKİ Eskişehir 126 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir İnönü İsmetpaşa Mahallesi projesinin ihalesi yarın yapılacak.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

TOKİ'den 3 yeni okul müjdesi!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

İsmetpaşa Stadyumu Haberi

İsmetpaşa Stadyumu

1978 yılında kurulan ve Kocaelispor'un birçok maçına ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadyumu yıkılacak. Yerine ise yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Kocaelispor'un mabedi İsmetpaşa Stadyumu, bu kez satıldı. 


 İsmetpaşa Stadyumu'nun bulunduğu 72 bin metrekarelik alan satıldı. Dalıa önce 22 Ekim 2013'te TOKİ tarafından satışa çıkarılan ancak alıcı çıkmayınca 4 parçaya bölünerek satış için ESKİDJİ Gayrimenkul'e verilen stadyum, talipli çıkmadığı için yine elde kalmıştı. TOKİ, bu kez stadyumu sessiz sedasız Emlak Konut Gayrimenkul A.Ş'ye devretmişti. Emlak Konut. 12 Haziran'da yeniden ihaleye çıkan İsmetpaşa Stadyumu'nun bulunduğu arazi için, Torkam İnşaat- Bukfor Yapı ortaklığı ile Kumuşoğlu İnşaat-Tokal İnşaat ortaklığı teklif sunmuştu. 


EN YÜKSEK TEKLİF


 İlk oturumda Torkam İnşaat- Bukfor Yapı 20 milyon lira teklif etti. Kumuşoğlu İnşaat-Tokal İnşaat ise 33 milyon lira teklif etti. İhalenin...