09 / 05 / 2024

ismob fuarı yarışma ödülleri

ismob fuarı yarışma ödülleri

Fonksiyonel, minimalist ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken Teleset Mobilya’nın, evlerinize değer katma iddiasıyla hazırladığı 2014 koleksiyonu İSMOB Tasarım Yarışması' nda 4 ödüle birden layık görüldü...

44. Yapı Fuarı yarın başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın başlıyor. 

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Jan Stroh yarışma için evine stüdyo kurdu!

Alman avukat Jan Stroh, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasını en büyük hedefi haline getirdi. Yarışmaya hazırlanmak için evinin bodrumuna bir  stüdyosu kurdu. 

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Depreme en dayanıklı bina için yarışacak üniversiteler belli oldu!

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışmasının ön kayıt dönemi sona erdi. Yarışmada dereceye giren ilk üç takımın yanı sıra en iyi mimari, en iyi deprem performansı, en iyi sunum ve iletişim becerisi ile yarışma ruhuna sahip takımlar da ödüllendirilecek.

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat Fuarı açıldı!

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı.Türkiye'den 18 firmanın yer aldığı fuar, yarın sona erecek...

16. Bayim Olur musun Fuarı yarın başlıyor!

UFRAD ve Coldwell Banker Türkiye işbirliğiyle hayata geçirilecek 16. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı yarın saat 11:00'da düzenlenecek.

Türk Ytong’tan genç mimarlara sanat dolu yarışma ödülü!

Türk Ytong'un düzenlediği “Şehirden Uzak” konulu Mimari Fikir Yarışması’nı kazanan genç mimarlar ödül olarak, 16. Uluslararası Venedik Bienali’ni ziyaret etti...

Survivor yarışmacılarına Nef Sancaktepe'den 2+1 daire!

Survivor'da yarışma tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ödülü sahiplerini buldu. Kıbrıs’taki büyük finale sayılı günler kala düzenlenen ödül oyununu kazanan şanslı yarışmacılar Nef Sancaktepe’de dört adet 2+1 dairenin sahibi oldu.

İGA gençler için iki yarışma düzenliyor!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşa eden İGA, gençlere yönelik iki yarışma düzenliyor. Yarışma kapsamında toplamda 24 bin liralık ödül verilecek.

Beton İzmir 2018 Fuarı yarın başlıyor!

Küresel iş makineleri pazarının en büyük 50 oyuncusu arasında yer alan Hidromek ürünlerini 25- 28 Nisan tarihleri arasında Beton İzmir 2018 Fuarı’nda sergileyecek. 

ÇATIDER Genç Çatıcılar yarışması 29 Mart'ta!

Çatı sektörünün gelişmesi ve kalifiye iş gücünün artması için kapsamlı çalışmalar yürüten Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), bu kez ‘Genç Çatıcılar’ yarışması ile sektörün en iyi çatı ustası ekibini yarışma ile belirleyecek. 

ismob fuarı yarışma ödülleri Haberi

ismob fuarı yarışma ödülleri


Fonksiyonel, minimalist ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken Teleset Mobilya’nın, evlerinize değer katma iddiasıyla hazırladığı 2014 koleksiyonu İSMOB Tasarım Yarışmasında 4 ödüle birden layık görüldü.

28 Ocak’ta başlayan ve 2 Şubat’ta sona erecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nın (İSMOB) 2. Günü gerçekleşen Tasarım Yarışması Ödül Töreni’nde Teleset, En İyi Yatak Odası 1.lik ödülünü Lezalt Yatak Odası ile, En İyi Genç Odası 1.lik ödülü Carlo Genç Odası ile, En İyi Yemek Odası 2.lik ödülünü Lezalt Yemek Odası ile, En İyi Aksesuar  2.lik Ödülü Minimax  Aksesuar ile almaya hak kazandı.

4 ödül alarak rekor düzeyde bir başarı elde eden Teleset’in 6. Hall E03 numaralı standı da sade, ferah tasarımıyla fuarın ilk gününden beri yoğun ilgi...