15 / 05 / 2024

İşmodern Ambarlı ön satış

İşmodern Ambarlı ön satış

Servet GYO'nun İşmodern Ambarlı projesinde ön satış tutarı 57 milyon 759 bin TL'ye ulaştı. Projeden elde edilen ön satış hasılatı toplam 159 milyon 297 bin TL oldu. Projede 1. Etap teslimlerinin bu yılın Kasım ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim Elsayed ve Semiye Arslan tarafından kuruldu.

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Modern Arya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Arya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mohammad Aydın tarafından kuruldu.

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Eurasıa Modern Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eurasıa Modern Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da Esmaıl Alzubaıtı tarafından kuruldu.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

İşmodern Ambarlı'nın 2021 değeri ne kadar?

Servet GYO, İşmodern Ambarlı Projesi'nin değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Home İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Saeıd Barzegarpour tarafından kuruldu.

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Ataşehir Modern basın toplantısı 12 Mart'ta!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi ‘Ataşehir Modern’ 12 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

İşmodern Ambarlı ön satış Haberi

İşmodern Ambarlı ön satış

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İş Modern Ambarlı Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Servet GYO'nun 2016 yılında İstanbul Beylikdüzü'nde inşaatına başlamış olduğu, İşmodern Ambarlı projesinde 2020 yılında yapılmış olan ön satış tutarı 57 milyon 759 bin TL'ye ulaştı. Bugüne kadar projeden elde edilen ön satış hasılatı toplam 159 milyon 297 bin TL olarak gerçekleşti. Projede 1. Etap inşaatının tamamlanmasıyla beraber teslimlere başlandı, 1. Etap teslimlerinin bu yılın Kasım ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Servet GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin, 2016 yılında İstanbul Beylikdüzü'nde inşaatına başlamış olduğu, İşmodern Ambarlı projesinde 2020 Yılında yapılmış olan ön satış tutarı 57.759.000,00 TL'sine ulaşmıştır. Böylece, bugüne kadar projeden elde edilen ön satış hasılatı toplam 159.297.000,00 TL olarak gerçekleşmiş bulunmaktadır.

Projede 1. Etap inşaatımızın tamamlanmasıyla beraber...